Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Record de medalii pentru juniorii II la Campionatele Nationale de natatie

La Campionatele Nationale de Natatie pentru juniori II, desfasurate de curind la Baia Mare, inotatorii braileni au obtinut rezultate foarte bune, trei medalii de aur, cinci de argint si opt de bronz.
Dintre cei 14 sportivi cu dubla legitimare LPS-CSM, cele mai bune performante, ca timpi si medalii, le-au realizat Alin Artimon, Alexandru Iordache si Stefania Ion, iar surpriza placuta a delegatiei brailene a reprezentat-o medalia obtinuta de Dragos Chirila, aceasta fiind prima cucerita de tinarul sportiv brailean.
Campioni nationali in bazin acoperit au devenit Alin Artimon in proba de 800 m liber, Alexandru Iordache la 200 m spate si Alexandra Dragomir la 200 m bras.
Doua dintre cele cinci medalii de argint, la 200 si 400 m liber, au fost adjudecate de Alin Artimon, celelalte trei fiind cucerite de Stefania Ion la 800 m liber, Alexandru Iordache la 100 m spate si Dragos Chirila la 50 m bras.
Medalii de bronz la individual au obtinut Stefania Ion la 50 m fluture, Alin Artimon la 50 m liber, Alexandra Dragomir la 100 m spate, Alexandru Nastasescu la 200 m spate si Alexandru Iordache la 200 m mixt.
Celelalte trei medalii de bronz au fost cistigate in probele de stafeta.
In componenta Alin Artimon, Alexandru Iordache, Alexandru Teodoru si Bogdan Popa, baietii de 14 ani au sosit pe locul al treilea la 4 x 100 m liber si 4 x 200 m liber, aceeasi pozitie fiind ocupata si de stafeta fetelor, in proba de 4 x 100 m mixt, componenta acesteia fiind Silvia Zaharia, Alexandra Dragomir, Alexandra Avram, Stefania Ion.
In urma acestor rezultate, cinci sportivi braileni au obtinut categoria I de clasificare, sase categoria a II-a de clasificare si trei categoria a III-a.
"Rezultatele sint foarte bune. Si aceasta deplasare s-a facut pe cheltuiala CSM-ului pentru ca eu am inteles ca noua conducere a LPS-ului doreste la fel ca si noi sa salvam natatia braileana. Pot sa spun ca relatiile dintre cele doua grupari sint foarte bune in acest moment. Sportivii prezenti la Baia Mare sint de doi ani in atentia clubului nostru si rezultatele au inceput sa apara atit ca timpi, cit si ca medalii obtinute in concursuri.
Este un inceput bun de an pentru natatia braileana si ii asigur pe toti iubitorii sportului ca impreuna cu conducerea LPS vom face tot ce ne sta in putinta ca natatia braileana sa revina pe pozitia din anul 2000, adica pe primul loc in ierarhia cluburilor din Romania.
Vreau, de asemenea, sa-i felicit pe antrenorii care au pus umarul la realizarea acestor performante, Dumitru Valeriu Stoicescu, Gabriela Stoicescu Clinciu si Cristian Draghita", a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii