Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Recidivist cercetat In stare de libertate

Pe data de 1 iunie, agentii din cadrul Postului de Politie Marasu l-au prezentat la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva, pe Daniel A. (30 de ani), recidivist (condamnat de mai multe ori pentru comiterea infractiunilor de furt calificat), caruia i s-a probat ca, la data de 2 decembrie 2005, a savirsit infractiunile de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si port ilegal de arma alba.
La acea data, aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice, autorul a intrat Intr-un cafe-bar din localitate, purtind asupra lui un topor, cu care a distrus o masa si a spart geamul usii de acces, a provocat scandal si a adresat injurii consumatorilor, care au fost nevoiti sa paraseasca localul. "Deoarece s-a sustras cercetarilor, plecind In strainatate imediat dupa comiterea infractiunilor, politistii l-au dat In urmarire. Zilele trecute, el a fost prins pe raza localitatii de domiciliu, a fost cercetat pentru infractiunile comise si prezentat la Parchet. Propunerea de arestare a fost respinsa, motivindu-se diminuarea impactului negativ al faptelor savirsite si ecoul acestora asupra colectivitatii si faptul ca lasarea autorului In libertate nu prezinta pericol social", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila. (M.A.)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii