Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Real Madrid a sosit la Bucuresti

Delegatia echipei Real Madrid a sosit, duminica seara, la Bucuresti, in vederea meciului pe care il va disputa in compania formatiei Steaua Bucuresti, in etapa a III-a a grupei E a Ligii Campionilor.
Jucatorii echipei Real Madrid au fost primiti la Salonul Prezidential al Aeroportului International Henri Coanda. Delegatia a sosit cu un avion charter personalizat cu emblema si numele clubului. Ultimii care au coborit din avion au fost Raul si Guti. Primul jucator care a intrat in Salonul Prezidential a fost Emerson, urmat de Ronaldo.
In Salonul Prezidential, unii dintre fotbalisti s-au asezat pe fotolii, iar altii au stat in picioare, timp de aproximativ cinci minute.
Delegatia madrilena este condusa de presedintele Ramon Calderon, iar jucatorii vor fi cazati la hotelul Marriott.
Jucatorii madrileni au fost asteptati la aeroport de aproximativ o suta de jurnalisti, dar si de citiva suporteri. De asemenea, cu jucatorii madrileni au calatorit si jurnalisti spanioli.
Fotbalistii nu au oferit declaratii presei si au fost insotiti spre hotelul Marriott de masini ale Politiei si Jandarmeriei. Zona hotelului Marriott va fi supravegheata de 60 de politisti, dintre care 25 de la politia rutiera.
Din partea Stelei, jucatorii au fost asteptati de Cristian Bivolaru, colaborator pentru relatii externe, Marius Ianuli - team manager si Paul Andone - PR manager.
Lotul echipei Real Madrid deplasat la Bucuresti este urmatorul:
Portari: Iker Casillas, Diego Lopez, Adan.
Fundasi: Roberto Carlos, Fabio Cannavaro, Raul Bravo, Francisco Pavon, Ivan Helguera, Alvro Mejia, Sergio Ramos.
Mijlocasi: Mahamadou Diarra, Emerson, David Beckham, Javi Garcia, Guti, Robinho, Raul Gonzalez.
Atacanti: Antonio Cassano, Ronaldo, Ruud Van Nistelrooy.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii