Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reabilitarea a inca doua imobile ale DSP se apropie de final

Ieri, viceprimarul Daniela Vasioiu, insotita de Emilena Huiu, seful Directiei Serviciilor Publice, a verificat citeva din imobilele DSP, aflate in curs de reabilitare la acest sfirsit de an.
Astfel, valoarea lucrarilor de reparatii, amenajari si dotari, la interior, suportate de DSP, pentru unul din imobile, situat pe str. Mihai Eminescu, a atins cifra de 22.031.900 lei vechi.
Potrivit specialistilor DSP, care s-au ocupat de lucrarile de reabilitare, aici a fost executat bransament si instalatie de apa, inclusiv montarea obiectelor sanitare (WC, chiuveta), au fost realizate instalatia de electricitate si cea de canalizare. De asemenea, au fost inlocuite tocurile de la ferestre, timplaria de la usi si au fost executati doi pereti despartitori. Chiriasului care locuieste in acel imobil i-au fost asigurate materialele necesare (ciment, var, ipsos, nisip), in valoare de 5.532.000 lei.
Oamenii care locuiesc in imobilul reabilitat ne-au spus ca viceprimarul Daniela Vasioiu a suportat din banii proprii cheltuielile suplimentare pentru materiale, care au depasit 3 milioane lei.
Un alt imobil verificat a fost cel din str. Topologului, unde s-au executat deja lucrari de inlocuire a jgheaburilor din tabla, tencuieli interioare etc., valoarea lucrarilor efectuate fiind de 2.600.000 lei vechi. "Din primavara, reabilitarea acestui imobil va fi continuata, urmind a fi refacute tencuielile exterioare (a caror valoare este estimata la 30.000.000 lei). De asemenea, s-a gindit si modificarea marchizei, pentru care costul a fost estimat la 15.000.000 lei" a declarat Daniela Vasioiu.
Potrivit sursei citate, in cursul acestui an, 16 imobile administrate de DSP au fost supuse reparatiilor capitale, constind in: sarpanta, asteriala, jgheaburi, burlane, invelitoare, cosuri fum, reparatii tencuieli si inlocuire timplarie. Contravaloarea acestor lucrari este de 9.346.054.300 lei vechi.
Lucrarile partiale din acest an, realizate la un numar de 124 imobile, au costat DSP 535.000.000 lei.
Potrivit sefului DSP, Emilena Huiu, costurile materialelor si ale lucrarilor efectuate sint platite de institutie cu banii incasati din chiriile imobilelor administrate de aceasta directie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii