Mergi la conţinutul principal

Razii de week-end: Poliţiştii i-au liniştit pe tinerii petrecăreţi puşi pe scandal

După ce s-au mai cinstit cu alcool, în baruri sau discoteci, mai mulţi indivizi s-au apucat să facă scandal. Nu a durat însă prea mult până la intervenţia forţelor de ordine, care i-au liniştit pe petrecăreţi.
În timpul raziilor de week-end, peste 100 de persoane aflate în baruri, discoteci şi săli de jocuri mecanice, au fost legitimate de forţele de ordine. Amenzile au fost de aproape 13.000 de lei, cele mai multe fiind aplicate indivizilor puşi pe scandal. "Au fost constatate 44 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 12.990 de lei, 33 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 8 conform OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.
Astfel, în perioada 6- 8 martie, poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ. Oamenii legii au acţionat în zona discotecilor şi barurilor, pentru a preveni comiterea faptelor de violenţă, însă au dat o raită şi prin pieţe şi târguri pentru a stopa actele ilegale de comerţ şi furturile de pe tarabe sau din buzunare. S-a acţionat şi pe arterele de circulaţie pentru reducerea numărului accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulaţie. Echipele de poliţişti au efectuat controale la 30 de societăţi comerciale cu profil comerţ, discotecă, cafe-bar şi jocuri mecanice, au legitimat 128 persoane, dintre care 29 au fost controlate corporal sumar, şi au controlat în trafic 90 de autovehicule.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro