Mergi la conţinutul principal

Razii de week-end: Discoteci şi baruri, sub asaltul Poliţiei şi Jandarmeriei

Petrecăreţii din discoteci şi baruri puşi pe scandal, dar şi cerşetorii şi prostituatele, au fost "vânaţi" de poliţişti şi jandarmi. În week-end, forţele de ordine au legitimat aproape 100 de persoane aflate în locurile de distracţie. Scandalagii au fost primii vizaţi, în urma raziei 13 persoane ajungând la Poliţie.
În zilele de 18 şi 19 septembrie, poliţişti de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila şi Poliţiilor orăşeneşti Ianca, Însurăţei şi Făurei, de la secţiile de poliţie rurală şi posturile de poliţie comunale arondate acestora, cu sprijinilor jandarmilor, au acţionat în zona pieţelor, discotecilor, cluburilor, barurilor, pentru a combate infracţiunile săvârşite cu violenţă. Poliţiştii i-au avut în vizor şi pe transportatorii de material lemnos şi deşeuri feroase, dar şi pe comercianţii de peşte, legume şi fructe. De asemenea, s-a acţionat pentru combaterea cerşetoriei, prostituţiei şi a indisciplinei în trafic, pe raza municipiului. "Echipele care au participat la acţiuni au efectuat controale la 14 societăţi tip discotecă, au legitimat 91 de persoane, dintre care 18 au fost percheziţionate corporal sumar şi 13 au fost conduse la poliţie, pentru verificări suplimentare. În trafic, au fost controlate 54 de autovehicule. S-au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 9.585 de lei, 22 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 14 la OUG 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice", a precizat ag. şef. adj. Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Poliţişti de la Biroul Proximitate au desfăşurat activităţi specifice pentru menţinerea unui climat de siguranţă civică în zona unităţilor şcolare din municipiu, şi pentru identificarea elevilor care absentează de la cursurile şcolare. Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii au depistat 3 elevi care lipseau nemotivat de la cursuri, sens în care s-a luat legătura cu reprezentanţii legali ai acestora.
Totodată, 9 elevi au fost atenţionaţi cu privire la modul de comportare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro