Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Razii de proportii si in acest week-end

In week-end-ul trecut, zeci de persoane si societati au trecut prin filtrul Politiei in cadrul unei actiuni privind intarirea sigurantei cetatenilor. In acest sens, au fost verificati 39 de agenti economici si producatori particulari, 113 persoane si 84 de autovehicule. Actiunea s-a soldat cu 19 sanctiuni contraventionale in valoare de 1.860 lei si ridicari de bunuri in vederea confiscarii in valoare totala de 500 lei. Nu au scapat controlului nici 12 paznici, fiind totodata destramate 6 grupuri de tineri.
Lucratori din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au actionat si in pietele din municipiul Braila, urmarind respectarea prevederilor Legii nr. 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite. Acestia au verificat activitatea a 12 agenti economici si a 10 producatori particulari, au legitimat un numar de 25 de persoane, au aplicat o sanctiune contraventionala, in valoare de 200 lei, si au ridicat in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 500 lei. Astfel, a fost depistat George I. (32 de ani), din Braila, in timp ce oferea spre vanzare 120 pachete cu tigari, diferite marci, fara a avea documente de provenienta. Pachetele cu tigari au fost ridicate in vederea confiscarii, iar acestuia i s-a aplicat amenda contraventionala, in valoare de 200 lei. Nu au scapat de razii nici comunele brailene, lucratorii din cadrul Biroului de Politie Rurala organizind si desfasurind in noaptea de simbata spre duminica actiuni preventive in localitatile Cazasu, Romanu, Gemenele, Chiscani si Tichilesti, pe linia prevenirii actelor si faptelor savirsite cu violenta.
Au fost legitimate si perchezitionate corporal sumar 33 de persoane suspecte, au fost controlate in trafic 17 autovehicule, iar la 7 societati comerciale s-a verificat modul de desfasurare a activitatii. Politistii au mai controlat, cu privire la modul de executare a serviciului, 12 paznici, au destramat 3 grupuri de tineri si au aplicat 3 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 210 lei. In aceeasi noapte, lucratori din cadrul Politiei orasului Insuratei au actionat in zona discotecilor situate pe raza localitatilor Insuratei, Viziru, Tufesti, Bertesti si Stancuta, urmarind prevenirea faptelor comise cu violenta. Politistii au legitimat 55 de persoane suspecte, dintre care au perchezitionat corporal sumar 47, au verificat activitatea economica a 10 societati comerciale, au destramat 3 grupuri de tineri, au aplanat o stare conflictuala, au controlat in trafic 67 de autovehicule si au aplicat un numar de 15 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.450 lei. Totodata, l-au depistat, pe raza localitatii Tufesti, pe braileanul Mihaila A., de 31 de ani, in timp ce conducea autoturismul "Dacia 1310", aflindu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Conform informatiilor oferite de Biroul de Presa al IPJ Braila, conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta refuzind recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a gradului de alcoolemie. In cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii