Mergi la conţinutul principal

Razii ale polițiștilor și amenzi de peste 50.000 lei, în numai două zile

* săptămâna a început cu verificări ale polițiștilor, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum și pentru reducerea riscului rutier * marți s-a intervenit la 36 de evenimente, iar polițiștii au aplicat 62 de amenzi, în valoare totală de 24.050 lei * luni, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.825 de lei

 

 

 

Poliţiștii brăileni acționează, permanent, în municipiu și județ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru reducerea riscului rutier. Persoanele care nu țin cont de lege încasează amenzi usturătoare.

La data de 28 martie, poliţiștii brăileni sprijiniți de jandarmi au acţionat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, iar polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Astfel, au fost organizate și desfășurate 10 acțiuni și s-a intervenit la 36 de evenimente, 25 fiind sesizate prin apel 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.050 de lei. Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulație, iar ca măsură complementară au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

La data de 27 martie, poliţiștii brăileni au desfășurat 12 acțiuni și s-a intervenit la 36 de evenimente, 30 dintre acestea fiind sesizate prin apel 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.825 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere rutiere din județul Brăila, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulație și au reținut în vederea suspendării trei permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro