Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ratko Mladici s-ar fi ascuns intr-o cabana din muntii Serbiei

Ratko Mladici s-ar fi ascuns o perioada de timp intr-o cabana de pe Muntele Cer din Serbia, situata in apropierea unei baze militare, a unei minastiri si a granitei cu Bosnia, informeaza pagina electronica a cotidianului The Telegraph.
Paznicului cabanei aflata in proprietatea unei firme de stat, Zoran Tufegdjici, a primit, in urma cu doua saptamini, ordinul de a nu mai merge acolo "pina la sfirsitul lunii februarie".
Paznicul a informat un ziar de la Belgrad, iar acest lucru a fost de ajuns, in contextul actual, pentru a da nastere speculatiilor potrivit carora generalul cautat pentru crime de razboi a folosit cabana drept ascunzatoare.
Cabana este situata la citeva sute de metri de o importanta baza militara si aproape de o manastire, intr-o regiune in care se banuieste ca s-ar fi ascuns Mladici. Cabana este greu de gasit, figurind doar pe o harta de la un muzeu miitar.
Autoritatile din Belgrad au negat ca Mladici si-ar negocia predarea, dar acest lucru nu a pus capat zvonurilor.
Potrivit unor surse, Mladici ar avea probleme de sanatate si ar fi permis apropiatilor sai sa negocieze termenii predarii sale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii