Mergi la conţinutul principal

Raportul de activitate al primarului va fi gata pina la sfirsitul lunii iunie

Primarul Constantin Cibu nu se simte deloc incurcat de solicitarile social-democratilor braileni, privind prezentarea unui raport de activitate, la doi ani de mandat. Acest bilant a fost solicitat primarului atit la inceputul acestei saptamini, de catre senatorul PSD Aurel Simionescu, cit si ieri, in cadrul unei conferinte de presa, de catre consilierii municipali social - democrati Doru Damian si Alexandru Coada. In vreme ce senatorul Simionescu a solicitat, alaturi de bilant, si un anunt public, privind ultimul an pentru care Curtea de Conturi a dat descarcare de gestiune Primariei, consilierul municipal Damian a subliniat faptul ca raportul ar trebui sa dea raspunsuri cetatenilor cu privire la toate promisiunile facute in campania electorala de catre Alianta D.A. "Eu am citeva intrebari la doi ani de guvernare D.A. Este acum Braila un oras mai curat, mai bogat, au venit investitori, s-au facut locuinte pentru tineri, elevii si studentii beneficiaza de gratuitati pe transport, s-a rezolvat problema transportului public, a gunoiului, a ciinilor, s-a facut lege si ordine? Si in baza acestora mai intreb “este oare Braila pregatita sa intre in UE la 1 ianuarie 2007”? Raspunsul meu la toate acestea este “nu”, dar poate eu sint subiectiv. Asa ca rog cetatenii sa raspunda la aceste intrebari si, mai ales, il rog pe primar sa dea toate raspunsurile in raportul pe care trebuie sa ni-l prezinte". Mai mult, acesta a precizat ca in luna iulie i se va solicita in mod expres primarului sa prezinte bilantul la doi ani de activitate, mai ales ca in 2005 acesta nu a facut acest lucru.
Intrebat daca va prezenta anul acesta un bilant, asa cum i s-a solicitat, primarul Cibu ne-a raspuns ca raportul va fi gata chiar la sfirsitul acestei luni. Acesta a mai punctat ca, oricum avea planificat un astfel de bilant si ca solicitarile social - democratilor nu prea isi aveau rostul in acest context. "Pina la urma aceste solicitari sint doar niste solicitari....dar eu oricum aveam de gind sa prezint acest bilant. El va fi gata chiar pina la sfirsitul lunii iunie. Va fi un bilant complex, care va prezenta si realizarile si nerealizarile, asa cum este si normal. Nu ma ascund de nimeni. Voi prezenta exact tot ce am facut de cind am fost ales primar, ca sa nu se mai plinga lumea ca nu am facut rapoarte si bilanturi".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro