Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, gafă incomensurabilă. Tudose a taxat-o pe facebook

* PSD-istul brăilean Mihai Tudose a ironizat-o pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, după ce aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj la finalul căruia i-a urat ”La mulți ani!” baronului Samuel von Brukenthal, decedat în 1803 * europarlamentarul a subliniat că astfel de persoane care nu cunosc reguli sociale banale, insistă să rămână la guvernarea României * după criticile primite, Turcan a șters urarea, însă a mai venit cu un comentariu în care l-a atacat voalat pe Tudose

 

Europarlamentarul PSD Brăila, Mihai Tudose, a făcut un comentariu ironic la adresa ministrului Muncii, Raluca Turcan, după ce aceasta i-a urat ”La mulți ani! pe Facebook baronului Samuel von Brukenthal, care a murit în 1803. Tudose a postat un comentariu tot pe rețelele de socializare, cu titlul ”Când ești prost de mic.. când te faci mare doar te joci!”, subliniind printre altele faptul că persoane care nu știu că nu se fac urări persoanelor decedate, insistă să conducă România.

”O mai țineți minte pe «doamna» care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt… Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUș. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu… ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze «România Educată»… Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine «împrăștiați» în așa fel încât indiferent ce vrei să faci… dai de unu’!!! ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere! E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!! Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…

P.S. Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!! O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă! Mă rog, la ei se poate și tatăl…”, a postat Tudose.

Precizăm că după ce a primit o serie de critici și după ce presa națională a scris despre gafa ministrului, Turcan a șters urarea din cadrul comentariului despre baronul Samuel von Brukenthal. Cu toate acestea, PNL-ista a revenit cu o altă postare explicativă în care, printre altele, l-a atacat voalat și pe Tudose.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii