Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raliul primaverii deschide sezonul automobilistic brailean

La inceputul acestei saptamini, automobilistii braileni de la ACR, Motor Sport si Hobby Autosport au stabilit calendarul competitional pentru anul in curs.
Sezonul raliurilor din 2006 a fost deschis de Raliul Femina, concurs desfasurat pe data de 4 martie si cistigat de echipajul feminin Cristina Popa - Oana Picleanu care a concurat pe o Dacia Solenza. De mentionat faptul ca invingatoarea, Cristina Popa este sotia unui automobilist deja consacrat, Traian Razvan Popa.
Pentru acest an, automobilistii braileni au in calendar sapte concursuri dintre care unul international - traditionala confruntare Raliul Prieteniei Braila - Dobrich.
Prima competitie din Campionatul Judetean este Raliul Primaverii si se va desfasura pe data de 25 martie. Concursul va cuprinde patru etape de traseu si tot atitea probe speciale.
"Sint asteptate la start toate echipajele care au participat anul trecut si nu numai. Avem si o noutate. In acest sezon vor fi primite in concurs si echipaje de debutanti. Pentru acestia ACR-ul, prin comisia de specialitate, va organiza vineri inainte de competitie, un curs de initiere. Organizatorii vor alcatui un clasament separat pentru debutanti, iar premiile vor fi foarte ademenitoare" a declarat Valentin Nemteanu, presedintele echipei Hobby Autosport. In acest an, cele trei cluburi brailene isi propun, in premiera la Braila, organizarea a doua concursuri de viteza pe distanta de 425 m, curse denumite popular "Liniute".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii