Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raliul Prieteniei Braila - Dobrich un concurs automobilistic plin de surprize

Editia a 22-a a traditionalului raliu automobilistic transfrontalier se va derula in perioada 2-5 noiembrie si va cuprinde mai multe noutati atit in ceea ce priveste numarul dar si varietatea etapelor de traseu si a probelor speciale.
Pentru prima data dupa 2002, de cind a inceput de altfel noua serie de confruntari automobilistice intre cele doua orase, prima proba, cea care va da startul competitiei, va fi o "speciala" de noapte.
"Confruntarea automobilistilor din acest an vine sa confirme inca o data drumul comun pe care il fac cele doua tari, cele doua comunitati spre Europa anului 2007. Dinamica acestei editii a raliului si numarul mare de probe speciale, ca de exemplu autoslalom, slalom paralel, proba de viteza cu timp impus, teste de viteza cu stop si start in proba, 14 la numar vor reprezenta cu siguranta deliciul concurentilor, mai precis al vitezistilor. Iar ineditul acestei editii il da stabilirea noului traseu de regularitate prin tranzitarea, in premiera a trei orase Slobozia, Calarasi, Silistra dupa care se vor derula alte doua etape de orientare la Dobrich" a declarat Valentin Nemtanu, presedintele fundatiei Hobby Autosport Braila.
Concursul va fi coordonat de un juriu romano-bulgar in care vor intra reprezentantii cluburilor din cele doua orase si anume Fundatia Hobby Autosport, Motor Sport Club si respectiv Auto Dezi Dobrich.
Invitat de onoare la aceasta editie este echipajul din Spisska Bela, slovacii fiind cei care in aceasta vara au organizat si o etapa a Campionatului European de raliuri de orientare.
"Nemultumiti ca la precedenta editie bulgarii au monopolizat podiumul automobilistii braileni se pregatesc asiduu pentru revansa. In acest sens, cei mai buni vitezisti - automobilisti isi pregatesc si testeaza masinile pentru confruntarea fierbinte de la inceputul lunii noiembrie. Ca organizator principal, tinind cont de interesul manifestat de automobilistii braileni ma astept la o participare numeroasa pentru acest raliu transfrontalier" a mai precizat Valentin Nemtanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii