Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raliul Prieteniei Braila-Dobrich a inceput

Concursul international transfrontalier "Raliul Prieteniei Braila-Dobrich", editia a XXII-a, a fost aminat cu o saptamina deoarece in Bulgaria s-au prelungit alegerile prezidentiale si reprogramarea lui a creat probleme atit organizatorilor, cit si concurentilor.
Cele 12 echipaje din orasul Dobrich au fost intimpinate joi de acelasi numar de echipaje locale si, ca intotdeauna inaintea startului, au aparut si primele probleme tehnice.
La prima etapa nu s-au prezentat trei echipaje, doua bulgare si unul brailean, printre ele fiind si cel condus de pilotul care a cistigat editia precedenta, Dragos Trisonescu, care s-a confruntat cu o defectiune electronica a sistemului de pornire a motorului.
Prima proba s-a desfasurat joi dupa lasarea intunericului pe o ploaie siciitoare, dar atit concurentii, cit si organizatorii au fost la inaltime.
Dupa prima zi de concurs podiumul a fost monopolizat de automobilistii braileni. Pe primul loc in clasamentul general provizoriu se afla echipajul Gabriel Moisescu - Ionut Petruca urmat de Ionel Chesaru - Madalin Ignatenco si Razvan Popa - Viorel Ivan.
"Asadar, dupa prima zi de concurs este 1-0 pentru braileni, fapt ce i-a pus pe ginduri pe colegii din Bulgaria. Abia de acum incepe greul, dar speram sa dominam la toate capitolele aceasta editie", a declarat Valentin Nemtanu, presedintele fundatiei Hobby Autosport Braila, una dintre gruparile organizatoare ale editiei 2006.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii