Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raliul "Femina", un mod inedit de a sarbatori Ziua Femeii

Simbata, la Braila va avea loc raliul "Femina", concurs care, asa cum arata si numele, este rezervat in exclusivitate reprezentantelor sexului frumos.
Raliul va cuprinde doua etape de traseu tehnico-aplicativ si trei probe speciale, iar la final clubul organizator, AS Motor Sport Club, care a reusit sa atraga citiva sponsori, va oferi nenumarate premii surpriza.
Inscrierile se pot face la sediul ACR, dar si in ziua concursului, inainte de prima etapa speciala care se va derula la ora 10.30 pe Bulevardul Independentei, linga Primarie.
Deja sint inscrise citeva echipaje formate din sotiile unora dintre cei mai valorosi reprezentanti ai acestui gen de sport din Braila.
"Deoarece in acest an ne-am propus sa deschidem sezonul competitional in luna martie, era firesc sa incepem cu un concurs in care protagoniste sa fie sarbatoritele primei luni de primavara, femeile. Sint asteptate la start cit mai multe echipaje pentru ca si surprizele pe care le vom oferi sint multe si frumoase. Seara, cind se vor acorda premiile, vom sarbatori intr-un cadru festiv si ziua de 8 Martie", a declarat Gigi Mihaila, reprezentantul clubului organizator.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii