Mergi la conţinutul principal

Raiffeisen imbunatateste oferta de creditare pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank a extins de la 10 la 15 ani perioada maxima de rambursare a creditelor imobiliare dedicate intreprinderilor mici si mijlocii cu cifra de afaceri cuprinsa intre 1-5 milioane de euro. Creditul imobiliar poate fi folosit pentru achizitia, renovarea, extinderea sau reconstructia de imobile utilizate in activitatea de baza a IMM-urilor. Contributia minima a clientului a fost redusa de la 20% la 15% din valoarea totala a investitiei (avansul poate fi stabilit in functie de proiectul finantat). Creditul poate fi rambursat in rate lunare egale si beneficiaza de perioada de gratie de pina la 6 luni in cazul extinderii imobilului.
Incepind cu jumatatea lunii iulie, Creditul Capital ofera IMM-urilor cu cifra de afaceri intre 1 si 5 milioane de euro, optiunea "Top UP", prin care clientii pot beneficia de sume mai mari, fara documentatie suplimentara. Astfel, dupa utilizarea partiala a sumei acordate drept credit pentru capital de lucru, clientul poate solicita sa fie refinantat cu suma deja cheltuita, reintregind astfel limita aprobata initial. Reintregirea limitei se poate realiza dupa rambursarea a sase rate lunare sau doua rate trimestriale de la acordarea sau reacordarea precedenta. Creditul Capital este destinat pentru acoperirea nevoii de finantare pe termen scurt si este acordat pe o perioada de maximum doi ani. Optiunea "Top UP" ofera intreprinderilor mici si mijlocii acces rapid la o finantare suplimentara, clientii economisind timpul si resursele aferente inregistrarii de garantii, banca folosind garantia constituita deja.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu