Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radoi a aratat ca nationala este pentru el o trambulina de transfer

Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a precizat, intr-un comunicat remis, marti, ca, prin comportamentul sau, jucatorul stelist Mirel Radoi a aratat romanilor ca echipa nationala este pentru el doar o trambulina de transfer facil.
"Prin comportamentul sau, Radoi a aratat romanilor ca echipa nationala este, pentru el, doar un mijloc, o trambulina de transfer facil de care acum duce lipsa si in plus, se joaca in declaratii succesive, ba ca o onoreaza cu prezenta, ba ca nu o mai vrea", a spus tehnicianul "tricolorilor".
Victor Piturca a mentionat ca nu este un conflict intre el si Radoi, ci intre capitanul stelist si nationala Romaniei, "un conflict de mentalitate si caracter, incompatibile cu asteptarile milioanelor de suporteri ai nationalei".
Piturca spune ca acesta este primul caz de indisciplina de acest fel din istoria echipei nationale. " (...) un jucator care nu primeste acceptul de a parasi cantonamentul si ulterior minte ca l-ar fi primit (...), ignora si sfideaza munca si disciplina coechipierilor sai". Selectionerul sustine in comunicat ca la acea data situata medicala a capitanului Cristian Chivu era mult mai grava, el riscind si fiind incert pina la ora meciului cu Olanda.
Antrenorul reprezentativei Romanei a adaugat ca Radoi nu trebuie sa-i ceara lui scuze. "El a sfidat si jignit prin comportament colegii de nationala, suporterii acesteia, precum si marii nostri fosti jucatori, pentru care echipa nationala a Romaniei a fost si este ceva sacru. Lor le datoreaza relatarea adevarului despre tot ce s-a intimplat si tot lor le datoreaza scuzele si recunoasterea greselii, precum si a faptului ca la echipa nationala se vine cu sufletul deschis si neconditionat", a spus Piturca in incheierea comunicatului.
Selectionerul Victor Piturca nu l-a mai convocat la prima reprezentativa pe Mirel Radoi, dupa ce jucatorul stelist parasise cantonamentul tricolorilor inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006, disputata in iunie 2005. Radoi, care a invocat atunci o accidentare, sustine ca a avut acceptul selectionerului pentru a parasi cantonamentul, varianta infirmata insa de Piturca.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat agentiei MEDIAFAX ca nu este problema sa. "Foarte bine, Piturca le stie pe toate", a comentat Becali.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii