Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radio "Mond" si-a inceput emisia

Ieri, la ora 13.00, elevii si profesorii Grupului Scolar "Edmond Nicolau" au inaugurat statia radio pe care au reusit sa o realizeze in cadrul proectului educational Phare "Comunica", in valoare de 40.000 de lei. Bucuria si satisfactia tuturor celor implicati a fost foarte mare. "Acest post de radio, ziarul pe care il vom publica lunar, ne va ajuta sa comunicam mai bine, sa fie mai bine in scoala, vom putea promova scoala, rezultatele obtinute si vom antrena elevii in diferite activitati extrascolare", a spus directorul Teodora Ilie. In realizarea emisiunilor radio si a redactarii stirilor vor fi implicate mai multe echipe formate din: Cristina Vasile, Catalina Buruiana, Marius Lupu, Elena Dragu, George Dicianu, Razvan Badin, Robert Popescu, Ionut Cricea, Mirela Cheles, Emanuela Ichim, Madalina Serbu, Rodica Hornea, Carmen Arimitoaie, Laurentiu Feraru, Madalina Serbu, Nicoleta Bastiurea, Carmen Corbu, Mihaela Maioreanu, Razvan Vlad. Copiii au prezentat un program artistic, iar Robert Popescu, laureat al Concursului "George Grigoriu", a cintat live. Viitorii DJ au spus ca isi doresc sa descreteasca fruntile colegilor cu muzica de ieri si de azi, stiristii, vocile Radio "Mond", ca vor sa fie un remediu impotriva monotoniei, iar redactorii vor sa fie pretutindeni si sa fie mereu in contact cu realitatea. La eveniment, alaturi de cadrele didactice si elevii scolii au mai participat inspectorii Dana Turcu si Romeo Mocanu.
Redactia ziarului si studioul de emisie au fost construite intr-o sala de clasa. Peretii au fost decorati de elevi cu graffiti, baloane, afise. Pentru dotarea redactiei s-au cumparat: un copiator, un reportofon, o instalatie de sonorizare, o multifunctionala. Dupa inaugurare, elevii au sarbatorit cu prajituri, sucuri si dans.

"Voces" un ziar pentru adolescenti

Tot ieri s-au oferit publicului si primele doua numere ale ziarului scolii "Voces". In ziarul scolii, elevii Grupului Scolar Edmond Nicolau pot gasi informatii pe diverse teme de interes legate de adolescenta, sfaturi practice pentru invatarea eficienta, formare scolara si profesionala, burse in strainatate pentru tineri. Numarul din luna octombrie face o adevarata pledoarie pentru un stil de viata sanatos si ofera cititorilor informatii de actualitate si curiozitati din diverse domenii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii