Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radio "Mond" - postul intern al celui mai mare grup scolar din judet, "Edmond Nicolau"

Datorita realizarii proiectului "Comunica!", finantat prin Programul de Granturi pentru Dezvoltare Scolara, la Grupul Scolar "Edmond Nicolau" s-a infiintat postul de radio "Mond", care va emite pentru prima data astazi, de la ora 13.00. Proiectul a fost aprobat cu 95,67 de puncte din 100 posibile si s-a situat pe primul loc la nivel national.
Programul de Granturi al Ministerului, lansat in ianuarie 2007, urmarea sa sprijine proiecte pentru imbunatatirea calitatii educatiei prin formare profesionala pentru cadrele didactice, ameliorarea decalajului existent intre scoli la nivelul accesului la informatie, imbunatatirea procesului de predare-invatare, sprijinirea integrarii scolare si profesionale a copiilor, tinerilor, cu cerinte educative speciale. In acest context, echipa de la "Edmond Nicolau" a vazut oportunitatea de a realiza o instalatie de sonorizare in scoala, un mic post intern de radio, proiect pe care si-l doreau cel mai mult majoritatea elevilor si parintilor.
Grupul Scolar "Edmond Nicolau" este cel mai mare din oras, are patru corpuri de cladire, cu peste 1.500 de elevi si 140 de angajati. Astazi, visul elevilor devine realitate si isi incepe emisia postul Radio "Mond". In acelasi proiect au mai fost prevazute: editarea unui ziar al scolii, al unui anuar al absolventilor si lasarea web-site-ului scolii.
Cofinantatorii proiectului au fost Asociatia de Tineret "Edmond Nicolau" si Consiliul Local.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii