Mergi la conţinutul principal

Rabojul cu probleme

Zilele trecute am pus pe blog, la www.jurnalistprovincial.wordpress.com un mesaj prin care le propuneam cititorilor sa facem o lista cu problemele Brailei. Sa spunem clar ce nu ne place la orasul nostru, ca sa stim, in fond, ce sa le cerem politicienilor in campania electorala. Sint lucruri simple poate, care ne deranjeaza si care ar fi usor de indreptat ori, cine stie, lucruri complicate, care necesita solutii complexe. Lista aceasta, pe care am denumit-o "Rabojul cu probleme", este deschisa in continuare si sper ca, anul viitor, atunci cind va incepe campania electorala sa o putem pune in fata candidatilor la fotoliul de primar ori de consilier. In fond, solutiile la aceste probleme sint datoria pe care ei trebuie sa o plateasca fata de noi fiindca ajung in posturile in care ajung, unde sint platiti din banii nostri.
Pina acum, pe "raboj" sint trecute 14 probleme de facturi diferite. De la ciinii vagabonzi pina la rautatea brailenilor, trecind prin nemultumirile legate de faptul ca strada Republicii va fi redata traficului rutier. Se vorbeste despre dalele lipsa din zona fintinilor, despre mizeria generalizata din cartierele brailene, despre miros, cersetori, despre echipa de fotbal.
Avem poate tendinta sa ne ofticam uneori fiindca nu ne-a intrebat nimeni cind s-a transat nu stiu ce aspect in economia orasului ori fiindca nu ne asculta nimeni atunci cind avem ceva de spus in legatura cu viitorul Brailei. Zicem ca Tataia nu a facut nimic, ca Cibu a facut prea putin, insa daca ar veni primarul la usa ta si te-ar intreba ce ai vrea sa faca, la modul concret, pentru oras, ce i-ai raspunde? Care ar fi prioritatile tale legate de orasul in care traiesti. Ce te nemultumeste in Braila? Ce ai vrea sa fie altfel?
Cam asta-i treaba. Daca ai un minut sa citesti textul asta, inseamna ca mai ai unul in care sa identifici o problema a orasului, oricit de marunta ar fi, si sa o treci pe raboj, la www.jurnalistprovincial.wordpres.com. Eu, in schimb, iti promit ca o sa fac tot posibilul sa duc problema propusa de tine in fata celor care anul viitor or sa-si doreasca votul tau.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu