Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

R. Moldova redeschide ruta feroviara Tighina-Chisinau-Moscova

Compania de stat Caile Ferate ale Moldovei va relua, din luna iunie, circulatia trenurilor de persoane pe traseul Tighina-Chisinau-Moscova, dupa aproape trei luni in care aceasta a fost redirectionata pentru a ocoli regiunea transnistreana, informeaza BASA-press.
"Circulatia pe aceasta ruta va fi reluata ca urmare a cererilor locuitorilor oraselor Tighina si Tiraspol, dupa un control efectuat pe segmentul de cale ferata Chisinau-Bender", a anuntat CFM.
Conducerea companiei a mai anuntat ca examineaza "organizarea transportului de pasageri si pe alte rute, inclusiv pe traseul Tighina-Chisinau-Sankt Petersburg".
La inceputul lunii martie 2006, CFM a redirectionat circulatia trenurilor de marfa si de pasageri pentru a ocoli regiunea separatista transnistreana, dupa ce Tiraspolul a retinut trei trenuri in statia Tighina.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii