Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

R. Lucescu: Important este sa nu pierdem cu Hapoel

Tehnicianul Razvan Lucescu a declarat, marti, ca pentru Rapid ar fi ideal sa cistige cele trei puncte in meciul cu Hapoel Tel Aviv, din etapa a II-a a grupei G a Cupei UEFA, insa mai important este ca gruparea giulesteana sa nu piarda acest meci.
"Ar fi ideal sa cistigam cele trei puncte, dar important este sa nu pierdem. Intilnim un adversar ambitios si va fi dificil cu atit mai mult cu cit fotbalul israelian este intr-o evidenta crestere, o confirma rezultatele nationalei lor, ale echipei Maccabi Haifa, dar si jocul celor de la Beitar cu Dinamo, cind au pus mari probleme. Nu este totusi un joc decisiv", a spus Lucescu.
Intrebat de ce a schimbat fularul, considerat "talismanul norocos" in cupele europene, Lucescu a raspuns: "Nu este vorba de lucruri sfintite sau sa poarte noroc, pur si simplu este frig si mai sint si racit".
Capitanul Vasile Maftei considera ca meciul de joi este capital si pentru Rapid, dar si pentru Hapoel. "Hapoel este o echipa destul de dificila, cu jucatori rapizi in atac, dar cred ca au probleme in faza de aparare, din ce am vazut pe caseta. Se poate spune ca este un meci capital si pentru noi, si pentru ei, dar presiunea este pe umerii lor, pentru ca nu au acumulat nici un punct si daca pierd sint iesiti practic din cursa. Nu stiu cit ne-ar avantaja un egal, dar noi mergem la victorie acolo, mergem sa batem. Nu ne speriem de Hapoel, ne speriem doar de noi", a spus Maftei.
Maftei nu are emotii ca va juca in Israel, precizind chiar ca isi dorea sa viziteze aceasta tara.
Atacantul Viorel Moldovan a declarat ca Rapid are nevoie de cele trei puncte din meciul cu Hapoel. "Mergem sa cistigam in Israel, pentru ca avem nevoie de cele trei puncte. Daca vom cistiga acest meci, precum si pe cel cu Mlada de acasa vom face sapte puncte, suficiente pentru a ajunge in primavara europeana. Nu stiu de starea de tensiune din zona, noi mergem acolo sa jucam fotbal", a spus Moldovan.
Principalul actionar al FC Rapid, George Copos, a afirmat ca jucatorii rapidisti sint pregatiti sa cistige. "Va fi un meci greu, ei isi doresc sa cistige pentru a ramine in carti pentru primavara europeana. Noi sintem obligati sa cistigam daca ne dorim sa avem acelasi parcurs ca anul trecut si cred ca baiesii sint decisi sa cistige, dar si Israelul are un fotbal bun si competitiv", a spus Copos.
Intrebat daca Romania poate acumula noua puncte in clasamentul coeficientilor in aceasta saptamina, Copos a raspuns: "Dinamo are toate lucrurile aranjate, dar pentru Steaua va fi foarte greu. Din pacate Steaua nu are sanse, insa Dinamo poate sa cistige pentru ca Besiktas nu mai este ce-a fost".
Echipa Rapid a plecat, marti, in Israel, pentru meciul cu Hapoel Tel Aviv. Din lot a facut parte si fundasul Marius Constantin, chiar daca acesta nu poate evolua fiind accidentat, insa nu a facut deplasarea Lucian Burdujan, accidentat luni seara la antrenament, acesta urmind sa revina pe teren dupa trei saptamini.
Meciul Hapoel Tel Aviv - Rapid Bucuresti va avea loc, joi, de la ora 18.30, in etapa a II-a a grupei G a Cupei UEFA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii