Mergi la conţinutul principal

Rândunică nu a umflat degeaba baloane la PSD Brăila

Ajuns la treizeci şi ceva de ani, după ce cincinale la rând a umflat baloane în campaniile PSD Brăila, a lipit afişe şi a convins alţi tineri la fel de fraieri să bage talpă gratis în beneficiul grangurilor PSD, pârâtul Adrian Rândunică poate spune că în sfârşit s-a scos, că a sosit şi vremea lui. Şi asta pentru că în curând el o să fie numit în funcţia de director la CIDIEDD Brăila. Nu ştiţi ce e aia CIDIEDD? Nici Rândunică nu cred că are habar, dar pe parcurs s-ar putea să afle că astea sunt iniţialele unei fundaţii inutile, care suge bani publici, pe nume "Centrul de Informare şi Documentare pentru Integrare Europeană şi Dezvoltare Durabilă". Partidul i-a găsit aici un serviciu călduţ, pe 5.000 de lei leafă lunară, căci, vorba aia, de-acum are şi Rândunică o vârstă, nu mai poate sta pe banii lu tăticu, ca un nevolnic.
Detaşarea lui Rândunică din sediul PSD Brăila în fruntea CIDIEDD a fost posibilă abia după ce fosta directoare Simona Basuc (alintată Năsuc, în special de infractorul Bunea Stancu) a plecat la mai bine, cum se zice.
Ironia sorţii face ca, în noua funcţie, acest Rândunică să se ocupe de integrarea europeană şi dezvoltarea durabilă. Integrarea cui şi, mai ales, dezvoltarea cui anume, frate? - l-aş întreba eu pe Rândunică. Vă daţi seama cam cât de tare se va plictisi Adrian Rândunică la serviciu? Alea 8 ore cred că i se vor părea o veşnicie, pentru că nu e puţin lucru să stai degeaba pe un scaun, să rişti să faci hemoroizi şi să te rogi să vină mai repede ziua de salariu. Rândunică e prost dacă nu va solicita spor de stres, la cât de mult se va consuma inutil la noul său loc de nemuncă.
Avansarea lui Adrian Rândunică în postul de director la CID-BLA-BLA îi va motiva şi mai mult pe tinerii sclavi din TSD Brăila, care vor avea în faţă dovada vie că dacă vor umfla pe mai departe basculante de baloane şi vor da necondiţionat limbi în cur grangurilor partidului, va veni şi ziua lor, clipa în care vor pupa o funcţie de 5.000 de lei bani în mână.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro