Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Putrezit in casa

Descoperire macabra, ieri dimineata, intr-un apartament din blocul A33, de pe bulevardul Dorobantilor: un barbat de 60 de ani mort in casa a fost gasit devorat de viermi, iar dupa ridicarea cadavrului, locuinta a fost sigilata cu viermii inauntru, fiindca asociatia de proprietari nu a sesizat Directia de Sanatate Publica, pentru efectuarea unei dezinfectii.
Vecinii ne-au declarat ca in zorii zilei au observat ca din apartamentul nr. 13 razbatea un miros cadaveric, iar pe sub usa de la intrare ieseau viermi care colcaiau pe casa scarii si, banuind ca proprietarul murise in casa, au anuntat imediat Politia. Un echipaj de judiciaristi de la Serviciul de Investigatii Criminale s-a deplasat urgent la locul evenimentului, iar cind anchetatorii au spart usa, intreaga scara a fost inundata de un miros insuportabil, iar imaginile vazute de acestia erau desprinse, parca, dintr-un film horror. Pensionarul Ioan T. era mort in bucatarie, cadavrul fiind napadit de viermi. Indurind cu stoicism mirosul pestilential, judiciaristii au efectuat cercetari, au analizat minutios apartamentul si au examinat cadavrul, constatind ca acesta nu avea urme de violenta si, mai mult, intrucit pensionarul era cunoscut cu afectiuni grave, nu a fost necesara transportarea trupului la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei.
Constatind ca defunctul nu avea rude, politistii au anuntat Primaria, iar dupa-amiaza angajatii Directiei Serviciilor Publice au ridicat cadavrul si l-au transportat la morga, intr-un sicriu, urmind a-l ingropa crestineste. Anuntata de reporterii nostri cu privire la focarul de infectie ramas in apartamentul de la etajul V, dr. Delia Risnoveanu, director adjunct al Directiei de Sanatate Publica, ne-a declarat ca echipa de dezinfectie de la Sanepid nu poate efectua operatiunea fara o sesizare prealabila din partea asociatiei de proprietari sau a Primariei, reclamantul urmind sa plateasca pentru serviciile respective. Pina la inchiderea editiei, conducerea asociatiei de proprietari a blocului A33 nu catadicsise sa instiinteze Sanepidul, pentru stirpirea viermilor, motiv pentru care locatarii satui pina peste cap de mirosul greu iesisera din apartamente si stateau la aer curat, in fata scarii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii