Mergi la conţinutul principal

Punct panoramic deasupra podului peste Dunăre

 

* este propunerea pe care consilierul județean independent, Marian Căpățînă, le-a făcut-o colegilor săi din CJ Brăila în cadrul celei mai recente ședințe ordinare * acesta a rugat consilierii să semneze un memorandum privind modificarea mega-proiectului pod suspendat peste Dunăre, cu introducerea unui punct panoramic deasupra pilonului de pe malul din Brăila * consilierul a afirmat că memorandumul ar urma să fie trimis apoi către Ministerul Turismului și către Ministerul Transporturilor, respectiv CNAIR, pentru soluții administrative, tehnice și financiare * președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, s-a arătat de acord

 

 

 

O propunere îndrăzneață în legătură cu mega-proiectul investițional Pod suspendat peste Dunăre: punct panoramic realizat deasupra pilonului de pe malul brăilean.

Consilierul județean independent Marian Căpățînă le-a propus colegilor,

în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a Consiliului Județean Brăila, să semneze un memorandum în acest sens. O propunere pe care ulterior să o trimită către Ministerul Turismului și Ministerul Transporturilor, respectiv Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru o eventuală soluție administrativă, tehnică și discuții despre sursele de finanțare. Acesta le-a transmis colegilor că un asemenea punct ar prezenta interes pentru turiștii care vor vizita Brăila.

”Domnule președinte, domnilor vicepreședinți și stimați colegi, propun realizarea unui memorandum, semnat de toți consilierii județeni, care prin semnătură să își manifeste voința clară și fără echivoc, în numele locuitorilor județului Brăila, pentru completarea mega-proiectului aflat în execuție: «Pod suspendat peste Dunăre». Cu facilitatea proiectare și execuție a unui punct de panoramă, amplasat în partea superioară a pilonului de pe malul brăilean al Dunării. De această facilitate, în scop turistic, să poată beneficia toți doritorii, cărora li se oferă o priveliște de neuitat asupra Dunării, a celor două mari orașe municipii Brăila și Galați, cât și asupra Munților Măcinului în particular și a Dobrogei în general. De asemenea, propun ca acest memorandum să fie întocmit de secretariatul Consiliului Județean Brăila în luna iunie. Să fie semnat, dacă este de acord, de președinte, vicepreședinți și de consilierii județeni. Și să fie înaintat către Ministerul Turismului pentru punct de vedere și către Ministerul Transporturilor, respectiv CNAIR, entitatea ce gestionează realizarea mega-proiectului pod peste Dunăre la Brăila. Pentru oferirea unor soluții administrative, tehnice și financiare de intervenție asupra proiectului. Domnule președinte, mulțumesc foarte mult că mi-ați permis această intervenție și contez în primul rând pe sprijinul dumneavoastră”, a declarat Căpățînă.

Precizăm că președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac s-a arătat de acord cu propunerea consilierului județean independent, deși nu a făcut prea multe comentarii.

”Domnule consilier, îl aveți (n.r. - sprijinul)!”, a replicat Chiriac, scurt.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro