Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Puiu Hasotti pune pariu ca platformistii vor infiinta un partid

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti este convins ca "platformistii" vor forma un nou partid, subliniind ca acestia nu vor participa la viitorul congres extraordinar al PNL pentru ca "nu au nici o sansa sa-l cistige".
"De mai multa vreme sustin ca singura posibilitate, in acest moment, este organizarea unui congres extraordinar, pentru ca acesta trebuie sa separe apele. Desigur, pot veni la congres toti aceia care respecta Statutul, principiile si doctrina liberala. Insa, eu va spun de acum ca sustinatorii platformei nu vor participa la congres pentru ca sint convinsi ca nu au nici o sansa sa-l cistige", a pronosticat vicepresedintele PNL.
El a adaugat ca, in timpul unei discutii cu unul dintre membrii platformei (pe care nu l-a nominalizat), acesta i-ar fi spus ca tinta lui Theodor Stolojan este fololiul de premier.
Senatorul ii suspecteaza pe dizidenti de apropiere fata de PSD: "Este Valeriu Stoica, initiatorul nefastului protocol de colaborare dintre PNL si PSD, iar Theodor Stolojan a facut parte, in 1996, din grupul de sustinere al domnului Ion Iliescu".
Pe de alta parte, Puiu Hasotti a facut un apel “la colegii nostri si sa ii rog sa incetam atacurile care fac o imagine foarte proasta. Daca domniile lor gasesc ca prin aceste atacuri cistiga capital electoral, eu cred ca se insala", a conchis vicele liberal.

Cutremur politic programat pentru luna ianuarie

Fostul lider PNL Theodor Stolojan declara, la intilnirea de luni, cu grupul condus de Gheorghe Flutur, ca luna ianuarie este "momentul in functie de care Alianta continua sau se rupe", apreciind ca, daca PD se retrage, PNL poate fie "sa incerce sa faca ceva" cu PSD, fie sa accepte anticipatele.
"Lucrurile pot sa evolueze foarte rapid. Dau numai o situatie ipotetica: daca, de exemplu, PD-ul se retrage, PNL are doua optiuni - sa incerce sa faca ceva cu PSD, ceea ce inseamna o compromitere totala, sau sa accepte alegeri anticipate. Dupa cum alegeri anticipate putem declansa si noi acum", a afirmat Stolojan cu doua zile in urma.

Tariceanu cere oficial revocarea lui Flutur

Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca i-a lasat presedintelui, inainte sa plece in Franta pentru a se opera, cererea de revocare a lui Gheorghe Flutur din functia de ministru al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. El a afirmat ca i-a solicitat, miercuri, lui Gheorghe Flutur sa demisioneze din functia de ministru, dar acesta a refuzat.
"Avand in vedere ca lui Flutur i s-a retras sprijinul politic, era normal ca acesta sa demisioneze din functia de ministru. El nu se reprezinta personal in Guvern, ci este numit politic", a spus Tariceanu. Primul ministru s-a ararat convins ca inlocuirea ministrului Agriculturii nu va face vilva la Bruxelles.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii