Skip to main content

Puiu Antohi pregateste, de ieri, CF Braila

Intrunit intr-o sedinta fulger in week-end-ul trecut, Consiliul de Administratie al CF Braila a stabilit noua organigrama a clubului precum si strategia care trebuie urmata pentru revigorarea Centrului de copii si juniori.
Conducerea clubului l-a destituit din functia de antrenor principal pe Ionel Iuga, postul acestuia fiindu-i oferit galateanului Puiu Antohi, cel care, in cea mai mare parte a sezonului de toamna a pregatit Dunarea Galati, dar si echipa din Liga a IV-a galateana Bujorii Tg. Bujor.
Director sportiv a fost numit Romeo Jianu, iar ca organizator de competitii, Ionel Dragoi.
"Consiliul de administratie a analizat rezultatele obtinute de echipa braileana in partidele oficiale din tur precum si in amicalele din aceasta perioada si a hotarit eliberarea lui Ionel Iuga din functia de antrenor principal. In locul lui Iuga de luni a intrat "in piine" Puiu Antohi. Consider de bun augur cooptarea lui Dragoi un fost mare jucator al nostru, care in urma cu doi ani a mai lucrat la clubul brailean in acest domeniu si a lui Jianu, fost organizator de competitii la Rocar si Otelul, o persoana cu experienta care cunoaste regulamentul si legislatia din domeniu. Impreuna avem sarcina de a face totul pentru a salva echipa de la retrogradare" a declarat Vasile Bratianu, presedintele executiv al CF Braila.
In opinia noului presedinte, inlaturarea lui Ionel Iuga, dar mai ales a lui Iancu Teodorescu nu va periclita trecerea celor patru jucatori, Berceanu, Bosoi, Rosu si Moldoveanu de la Petrolul Ianca la echipa fanion a orasului.
"Am discutat cu fostii oficiali si eu consider ca ne-am despartit in conditii amiabile. Ei asa au promis ca miine (n.r. astazi, 20 februarie) vor aduce actele de transfer ale celor patru jucatori" sustine V. Bratianu.

Cu o exceptie, Centrul de Copii si Juniori a revenit la vechea structura

Tot in cadrul aceleiasi sedinte s-a stabilit reangajarea fostilor antrenori Adrian Petrache si Tudorel Cotiga, tehnicieni pe care Iancu Teodorescu ii pusese pe liber. Dintre antrenorii transferati de la Petrolul de catre fostul director executiv, in actuala componenta se regaseste doar Dumitru Bulancea, toti ceilalti fiind destituiti.
"Petrache si Cotiga au fost reangajati deoarece ei au fost fideli culorilor clubului nostru si atunci cind au fost bani, dar si atunci cind n-au fost. De altfel, FRF obliga toate cluburile din Liga a II-a sa aiba angajati numai antrenori cu Licenta B UEFA, nu antrenori care au doar carnete de instructor, iar cei doi au astfel de licente. Incepind din acest moment vom da mare atentie formarii viitorilor fotbalisti, iar Centrul de Copii si Juniori sa redevina unul foarte puternic" a mai adaugat Vasile Bratianu.
Chestionat in legatura cu bugetul echipei si a sanselor de salvare de la retrogradare, noul presedinte a avut unele retineri, considerind ca lotul actual inca nu corespunde cerintelor indeplinirii acestui obiectiv:"Avem un buget de 10 miliarde alocat de catre CLM si trebuie sa-l folosim cit mai eficient. Lotul de jucatori este cam subtire deocamdata, dar speram sa-l imbunatatim pe ultima suta de metri. Practic soarta unei echipe se joaca in tur. Noi sintem in postura ingrata de a remedia ce au gresit altii si cu toate acestea eu sincer cred in sansele de salvare de la retrogradare".

"Vin cu ginduri mari, sa mentin CF Braila in Liga a II-a si sper sa-mi vad dorinta implinita" declara Puiu Antohi

Ieri, dupa-amiaza Puiu Antohi a condus primul antrenament, unul la care a participat si Iulian Calin, jucatorul care, la finalul turului, a fost disponibilizat de catre fostul antrenor Ionel Iuga.
"Vin cu ginduri mari, sa mentin CF Braila in Liga a II-a si sper sa-mi vad dorinta implinita. Sa vedem acum pe ultima suta de metri ce jucatori mai putem aduce. Vrem sa ne intarim un pic pentru ca sint probleme cam in toate compartimentele, dar cu sprijinul autoritatilor locale, a sponsorilor si nu in ultimul rind al publicului sper sa ne realizam obiectivul propus, mentinerea in Liga a II-a" a declarat Puiu Antohi.
In alta ordine de idei, astazi, de la ora 14.00, CF Braila se va deplasa la Galati pentru un amical cu Otelul, urmind ca la finalul jocului Petre Grigoras sa decida daca va mai ceda vreun jucator la Braila.
Este posibil ca simbata formatia braileana sa dispute un ultim test de verificare in compania Otelului II.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu