Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Puiu Antohi a fost demis

Ieri, dimineata, presedintele executiv al CF Braila, Vasile Bratianu, a confirmat zvonurile privind demiterea antrenorului Puiu Antohi. Aceasta decizie radicala a fost luata din cauza rezultatelor foarte slabe obtinute de echipa fanion a orasului in acest sezon.
"Inca nu am fost anuntat oficial, dar se pare ca se va renunta la serviciile lui Antohi, iar decizia pe undeva este fireasca daca tinem cont de rezultatele inregistrate de CF Braila in retur", si-a argumentat declaratia Vasile Bratianu.
Presedintele executiv al gruparii brailene a mai precizat ca il va sprijini din toate punctele de vedere pe Adrian Baldovin in cele sase etape cit au mai ramas de disputat, perioada in care, conducerea tehnica va miza doar pe jucatorii locali.
"Niciodata nu mi-a placut sa stau intr-un birou departe de gazon. Il voi ajuta pe Baldovin si va asigur ca, incepind din etapa a 29-a, vom miza pe braileni. Deocamdata nu vom apela la juniorii I ai lui Darie deoarece acestia sint angrenati cu sanse reale in lupta de a prinde un loc la turneul semifinal, dar ii vom folosi pe cei care se pregatesc de la inceputul returului cu echipa mare, Mitrea, Munteanu, Hristian, Mindroasa si bineinteles ca vor fi printre titulari cei patru petrolisti, Berceanu, Rosu, Moldoveanu si Bosoi.
Incepem reconstructia echipei indiferent daca la vara vom mai fi pe aici" a mai adaugat Vasile Bratianu.
Sursa citata a tinut sa sublinieze faptul ca au fost diminuate, cu 50% contractele jucatorilor si ca cel putin patru fotbalisti galateni se vor pregati de acum si pina la finalul campionatului cu echipa de juniori: "CF Braila este deja retrogradata. Eu sincer am crezut in sansele noastre si dupa meciul de acasa cu Petrolul le-am spus jucatorilor ca daca vom cistiga la Snagov ne pastram sansele de a ne mentine in acest esalon. Ei insa m-au dezamagit, se pare ca doar banii i-au interesat de cind au venit la Braila. Sint jucatori foarte modesti, de Liga a III-a, iar pentru ca au avut prestatii jalnice si ne-au adus in aceasta situatie cel putin patru dintre ei se vor pregati cu echipa de juniori. Daca nu vor dori acest lucru sint liberi sa plece. Sa fie foarte clar, de acum ma intereseaza doar jucatorii braileni".

Cariera impresionanta ca jucator

Noul antrenor, Adrian Baldovin, are 35 de ani si face parte din galeria fostelor glorii brailene. Baldovin a plecat de la Dacia Unirea in toamna anului 1997 la Ceahlaul si dupa aceea a mai activat la U. Craiova, FC National, Otelul Galati si Politehnica Iasi. In aceasta perioada a acumulat 254 de prezente in Divizia A si a marcat 12 goluri.
El a fost antrenor principal la Petrolul Ianca si secundul lui Ionel Iuga si al lui Antohi la CF Braila.

"Am fost scos tap ispasitor" este de parere Puiu Antohi

Contactat telefonic fostul antrenor al CF-ului a declarat ca se astepta la o astfel de decizie. Antohi a lasat sa se inteleaga ca a fost lucrat de jucatorii galateni, dar ca nu are cum sa demonstreze acest lucru.
"Eu cred ca am fost scos tap ispasitor. Toata lumea s-a intrebat cum de am putut sa tinem in sah Sportul, Gloria si Petrolul, cele mai titrate echipe ale seriei I, dar am pierdut lamentabil in altele extrem de usoare. Jucatorii sint cei vinovati pentru ceea ce s-a intimplat, sint unii pentru care fotbalul este hobby doar. Poate unii au gresit intentionat dar "hotul neprins este negustor cinstit". Un lucru sa fie clar insa, eu am venit la Braila cu inima deschisa, dar nu toata lumea a pus umarul la acest obiectiv pe care noi trebuia sa-l facem realizabil" a declarat Puiu Antohi.

In partida Delta Tulcea - CF Braila, oaspetii mizeaza pe o echipa cu multi braileni

Antrenorul Adrian Baldovin a deplasat pentru acest meci un lot cu multi jucatori braileni. Cel putin in acest moment, rezultatul nu mai conteaza ci crearea unei echipe care peste unul-doi ani sa lupte cu sanse reale pentru revenirea in cel de la doilea esalon fotbalistic al tarii.
Partida are insa o miza foarte mare pentru Delta Tulcea. Tulcenii pot sa ajunga pe locul al doilea daca vor cistiga la o diferenta de patru goluri partida cu CF Braila, iar Petrolul va invinge pe CS Otopeni.
Constantin Gache are o singura dilema inaintea acestui meci, pe cine il va titulariza in locul lui Coconasu care este suspendat din cauza cumulului de cartonase galbene. Variantele tehnicianului tulcean sint N. Cretu sau Mojer.
Etapa a 29-a programeaza meciurile:
Dunarea Galati - Dunarea Giurgiu (1-1)
Delta Tulcea - CF Braila (2-0)
FC Sacele - Chimia Brazi (1-40
Prefab. Modelu - FC Brasov (0-0)
FC Snagov - Gloria Buzau (1-3)
Petrolul Ploiesti - CS Otopeni (0-2)
Cetatea Suceava - Sportul Studentesc (0-1)
FC Botosani - Forex Brasov (0-4)
FCM Bacau - FCM Cimpina(0-1)
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii