Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Pugilistii braileni se vor intoarce cu medalii de la Timisoara"

In aceasta saptamina, la Timisoara se desfasoara Campionatele Nationale de Box pentru tineret, competitie la care sint prezenti si doi pugilisti ai Clubului Sportiv Municipal din Braila, Florin Christescu si Florin Ivan. Deoarece ambii au in palmares rezultate foarte bune, au fost desemnati capi de serie, primul la categoria 64 kg, cel de al doilea la 51 kg.
Marti, Florin Christescu a invins un pugilist din Alba Iulia, iar miercuri dupa-amiaza, intr-un meci a carui miza era medalia de bronz, Christescu urma sa incruciseze manusile cu un sportiv de la Metrorex Bucuresti.
Tot in reuniunea de miercuri, a luat startul si Florin Ivan insa pina la finalul editiei nu ne-au parvenit cele doua rezultate.
Oricum, directoarea CSM-ului, Tinca Amza, considera ca ambii sportivi braileni au sanse la medalii, pronosticul in privinta lui Florin Ivan fiind chiar unul foarte pretentios, medalia de aur:
"Ambii sportivi sint in grafic. Christescu a avut o evolutie foarte buna in prima zi si cu siguranta va cuceri o medalie. De la Ivan pretentiile sint mult mai mari. El are un culoar favorabil si trebuie sa se lupte pentru medalia de aur. El a revenit la categoria 51 kg, unde se simte foarte bine si isi cunoaste toti adversarii, acesta pe linga valoarea lui fiind un atu important".
In alta ordine de idei, pe adresa clubului brailean a sosit un fax prin care atletii juniori Ana Maria Ionita si Eduard Ghiorghiu sint convocati la lotul national de juniori I in vederea Campionatelor Balcanice din Grecia ce vor demara pe data de 25 septembrie.
"Desi sint inca juniori II, datorita evolutiilor bune de la Campionatele Mondiale de atletism sportivii nostri au fost convocati pentru Balcaniada din Grecia, unde vor concura la o categorie superioara virstei lor. Sper ca vor face o figura frumoasa si ne vor imbogati zestrea de medalii obtinute de noi in acest an", a mai adaugat Tinca Amza.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii