Mergi la conţinutul principal

Pugiliştii brăileni de la loturile naţionale pleacă în cantonament

* stagiul de pregătire, coordonat de antrenorii George Perţea şi Marian Piţa, este finanţat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

 

 

 

După evoluţiile foarte bune de la Cupa României, care au clasat CSM Brăila pe primul loc în clasamentul pe medalii, pugiliştii brăileni au continuat pregătirile pe plan local.

Pentru componenţii lotului naţional de cadeţi şi juniori, cât şi pentru cei care încă mai speră să reprezinte România la Campionatul European urmează un cantonament dificil care va începe pe 10 iulie, un cantonament susţinut financiar de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. În acest stagiu de pregătire de două săptămâni vor pleca doi antrenori, George Perţea şi Marian Piţa şi 11 pugilişti. Printre aceştia figurează brăilenii Daniel Grigorie, Eduard Muşet, Ştefan Moise, Albert Dănilă, George Dan, Sorin Rusinoiu, Eduard Muşat. Lista încă nu este definitivată, disponibilitatea pugiliştilor la efort reprezentând în continuare criteriul de accedere în lotul care va efectua stagiul montan.

Suntem în plin stagiu de pregătire pentru Campionatele Europene de box pentru cadeţi şi juniori. În acest moment consider că suntem în grafic. Sunt foarte bucuros pentru rezultatele obţinute la Cupa României dar şi pentru că totul a ieşit ireproşabil în privinţa organizării. Toţi pugiliştii care au fost convocaţi la loturi sunt în creştere valorică. Mergem în cantonament pentru acumulări fizice, va fi o perioadă foarte grea pentru sportivi, însă cu siguranţă una care îi va ajuta foarte mult pentru a ajunge în fazele superioare ale competiţiilor internaţionale la care vor participa în acest an”, ne-a declarat antrenorul George Perţea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro