Mergi la conţinutul principal

Puşcăriaş judecat pentru sex cu o copilă de 12 ani

"Dragoste" cu iz penal în cartierul Obor, protagonişti fiind un recidivist de 23 de ani, fără ocupaţie şi cu mai multe condamnări în cazier, şi o minoră de 12 ani, elevă de clasa a VI-a, care ajunsese să absenteze de la şcoală ca să se întâlnescă cu individul care-i făcea curte.
Zilele acestea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a lui Mihaiţă Costel Dănilă, 23 de ani, recidivist, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor (art. 220 Cod penal).
Potrivit dosarului penal, DGASPC Brăila a sesizat poliţia la sfârşitul lunii ianuarie a.c., aducând în atenţia autorităţilor cazul minorei S.C., în vârstă de 12 ani, fără tată cunoscut, aflată sub protecţia specială a instituţiei. "Elevă în clasa a VI-a la o şcoală din municipiu, minora a absentat de la ore de mai multe ori şi a făcut sex cu un individ cu 11 ani mai mare decât ea, fapt confirmat de certificatul medico-legal eliberat de SML Brăila", se preciza, printre altele, în sesizare.
Cercetările împotriva recidivistului Mihaiţă Costel Dănilă au început pe data de 13 februarie 2015. Audiat fiind, recidivistul le-a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe minoră în decembrie anul trecut, prin intermediul unei cunoştinţe şi că, în ianuarie, au mers împreună la blocul R8 din cartierul Obor, unde au făcut sex. Asta, în condiţiile în care ştia că fata este elevă într-a VI-a şi că are numai 12 ani.
Audiată de către poliţişti, minora a recunoscut că a întreţinut un raport sexual normal, de bunăvoie, cu "Mihai" Dănilă, cum îl ştia ea, pe data de 13 ianuarie a.c., într-o garsonieră din cartierul Obor.
Poliţiştii au audiat-o, ca martoră, pe T.B., instructor de educaţie la apartamentul de tip familial unde era cazată minora de 12 ani, sedusă de recidivist. Martora a precizat că, în ziua de 13 ianuarie, a întocmit un referat către conducerea DGASPC Brăila, după ce a aflat despre incidentul în care a fost implicată minora S.C. Tânărul a continuat să o caute pe minoră la apartamentul în care erau cazate, în total, opt fete, fiind alungat de mai multe ori chiar de către instructorul T.B.
De menţionat este faptul că, în acea perioadă, colegele de apartament ale minorei de 12 ani l-au văzut de mai multe ori pe Dănilă urcându-se pe ţeava de gaze, la geamul bucătăriei apartamentului de tip familial (situat la etajul I), solicitând "să vorbească" cu minora.
În februarie a. c., fata de 12 ani sedusă de recidivistul Mihaiţă Costel Dănilă a fost mutată din apartamentul de tip familial din Obor, iar suspectul a intrat în colimatorul poliţiştilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro