Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-ul se simte persecutat de Alienatie

Daca stai sa-l asculti pe consilierul Doru Damian, ai zice ca la Braila, PNL-PD se joaca de-a holocaustul cu pesedistii, iar acestia cad victime nevinovate unor calai aliati "abrutizati de betia puterii". Pentru ca nu mai suporta prigoana, el i s-a plins sefului al mare, care nu este insa nici pe departe tare, Mircea Geoana. Damian a povestit, astfel, ca, de cind au venit cei de la "Alienatia Departe de Adevar" la putere, el si colegii lui nu mai pun geana pe geoana, de frica sa nu fie striviti de atotputernicii zilei. Consilierul a recunoscut ca atotputernicii cu pricina, dintre care unul are probleme cu urechea, iar altul, cu justitia, se tiganesc intre ei, de nu se mai intelege om cu persoana, dar a atentionat ca, in perioadele de time-out, se napustesc cu totii, cu toata furia, asupra pesedistilor. Si cind se napustesc, cica ar face presiuni inimaginabile, asupra alesilor PSD, ca sa le inchida gura.
Daca stai sa analizezi bob cu bob declaratiile lui Damian, constati insa ca sint citeva inexactitati. In primul rind, ca, la Braila, liberalii si democratii nu sint aliati. Ba dimpotriva, as putea zice. In doilea rind, ca, la Braila, nici macar liberalii intre ei nu sint aliati. Ba dimpotriva. In al treilea rind, ca, la Braila, democratii nu sint dusmani cu PSD-istii. Ba dimpotriva, sint salariatii pesedistilor. Mergind mai departe, nu putem nega ca exista un simbure de adevar, in spusele lui Damian, vizind partea abrutizata de betie, dar aceasta este in tabara liberalilor, si nu este de betia puterii, ci de aceea a alcoolului. In plus, atotputernicii despre care vorbeste Damian, ca despre un balaur cu trei capete, nu sint nici macar la stadiul de puternici, fiindca unul din capete este o tinara speranta pensionata, cel de-al doilea este cu capul in nori, iar ce-l de-al treilea, s-ar putea sa cada, taiat, culmea, de sabia unui pesedist.
Asa ca mai mult decit sa arunce flacari pe nari, si sa dea din gura, nu fac nimic, dovada ca nu au facut nimic, in Braila, de aprope doi ani, si nu ii e frica nimanui de ei. Nu le e frica hotilor de capace de canalizare, nu le e frica hotilor de pe maxi-taxi, nu le e frica celor care arunca gunoiul pe unde vor, si pe unde nu vor cei din Primarie, si lista ar putea continua. La o adica, daca Damian nu ar fi prea ocupat sa infiereze persecutia, ar putea vedea ca, de fapt, liberalii si democratii doar le-au dat tircoale pesedistilor, dar nu i-au atins nici c-o floare. Au pornit ei, "alienatii", ca sageata, spre redutele pesediste, dar li s-a fleoscait inainte de a ajunge la tinta, si au ramas la stadiul, rusinos, de altfel, de atacus interruptus. Cit priveste presiunile inimaginabile la care ar fi supusi pesedistii, carora Alienatia ... asta... Alianta le-ar fi blocat si dreptul la cuvint, drept sa spunem, daca atit vorbeste Damian, cind este cenzurat, atunci nu vrem sa-l auzim, cind are liber, la cuvint..
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii