Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD simte nevoia de un monument al infractorului necunoscut

Pesedistii braileni de frunte, recte Bunea Stancu, zis Gheorghe, sef la CJ, si senatorul Aurel “Simi” Simionescu se gindesc sa ridice un monument. Daca tot nu prea mai au ce face, de ce n-ar pune-o si dinsii de o ctitorie ce sa dainuie peste veacuri, la care de ziua Politiei, a Justitiei sau care vor dori domniile lor, sa depuna, cu respect, buchetele de flori in acorduri suave de sobor de preoti. Monumentul sa fie al infractorului necunoscut, sau al infractorului cunoscut, dar necondamnat, sau, din nou la libera alegere, al infractorului cunoscut, dar condamnat doar cu suspendare.
Altfel, nu inteleg de ce mai sus mentionatii pling de mila ex - primarului din Visani, Neagu Caraman, care, matrafoxat la volan, a accidentat un cetatean, a fugit de la locul accidentului si a primit ceva, ani bineinteles, cu suspendare. Normal ca ipochimenul a fost suspendat si ca Justitia nu-i mai da voie sa candideze, cum , de altfel zice si legea. Dar Gigi Stancu si “Simi”, nu si nu; ba ca-i instrumentat politic, ba ca-i super persecutat etc.; ba chiar, “Simi” a zis ca omul a devenit, de cind cu persecutiile astea, “un fel de erou local”.
Bai, baieti, ca orice pesedist, voi ginditi in mic ! Pai, nu de Caraman asta aveti voi nevoie la Visani. Faceti ochii roata si o sa vedeti ca o nedreptatiti pe Carmen Paunescu, sotie de senator PSD. Rugati-o frumos sa candideze la Visani, bagati-i repede buletin loco, ca eroina ca asta nu mai gasiti ! Ce-i de colea sa depasesti neregulamentar, sa omori trei oameni, sa lasi un copil fara mama, tata si sora, doar pentru doi ani cu suspendare ? Nu-i asa ca Caraman ii mic copil ? Asta ar trebui exclus din partid, ca va face de ris.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii