Mergi la conţinutul principal

PSD si-a format echipele de campanie pentru fiecare colegiu

Conducerea PSD Braila a inceput organizarea pentru alegerile parlamentare, stabilind echipele de lucru pe fiecare colegiu in parte.
In aceasta saptamina, liderii social-democrati vor face o selectie a posibilelor mesaje de campanie, luind in calcul ce se potriveste Brailei, dintre mesajele date de PSD la nivel national, dar si care ar fi cele mai potrivite mesaje la nivel judetean si zonal, pe fiecare colegiu in parte.
"Am stabilit modul in care trebuie sa ne implicam pentru a obtine rezultate cit mai bune la alegerile parlamentare, atit pe zona urbana cit si pe cea rurala. Saptamina aceasta vom definitiva programul de abordare a alegerilor parlamentare atit in ceea ce priveste strategia media cit si materialele specifice campaniei, ne vom ocupa de mesajele de campanie. Vom avea o campanie pozitiva, ne intereseaza ceea ce oferim noi populatiei, din punctul nostru de vedere, ca partid, care sint zonele in care incercam sa aducem lucruri pozitive pentru judet. Nu sint probleme deosebite in ceea ce priveste colegiile, nu sint nemultumiri in interior nici la Senat, nici la Camera Deputatilor, sint acele intepaturi din exterior, ca nu le pot spune altfel, dar fiecare e liber sa spuna ce vrea, noi ne-am stabilit punctul de vedere", a explicat presedintele organizatiei judetene PSD, Gheorghe Bunea Stancu.
La rindul sau, primarul PSD Aurel Simionescu a precizat: "Aceste colective de lucru pe colegii sint in principiu coordonate de candidatul din colegiul respectiv si, pe un nivel superior, domnul presedinte Stancu si cu mine, de pe pozitiile administrative pe care le avem, incercam sa coordonam activitatea pe total organizatie. Noi consideram ca inceputul este unul pozitiv, colegii nostri au determinarea necesara si putem sa incepem precampania in forta".
Unul dintre candidatii pentru Camera Deputatilor, Doru Damian, a spus, la rindul sau, ca grupurile de coordonare pe colegiile pentru Camera Deputatilor si Senat se vor intilni de acum periodic, pentru a duce la indeplinire strategia pe care PSD-ul si-a propus-o pentru alegerile parlamentare: "Avem in grupurile de coordonare consilieri municipali, consilieri judeteni, presedinti de organizatii, primari etc. Aceste echipe, pe fiecare colegiu in parte, s-au format si pe baza unor afinitati personale, logic, ca sa existe o comuniune, o compatibilitate".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu