Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD iese din inertie si in mediul rural

Presedintele organizatiei judetene PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, are de gind sa-i scuture pe colegii sai din teritoriu din inertia in care au ajuns sa se complaca, si sa-i determine la actiuni hotarite, prin care sa le reaminteasca viitorilor alegatori de acest partid. Stancu este de parere ca a trecut de mult perioada imediat de dupa alegeri, cind dezamagirea pentru pierderea alegerilor i-a afectat pe colegii sai si este timpul ca acestia sa se mobilizeze pentru o noua lupta: "Noi am avut recent o sedinta cu reprezentantii din localitati, si vrem sa mai scuturam putin situatia, vom declansa niste controale, sa ne vina documentele regulat, la sediul partidului, ca si cotizatia. In 2005, dupa ce s-au pierdut alegerile, a fost un moment de delasare, de respiro din toate punctele de vedere, din partea organizatiilor locale. Este timpul sa ne revenim, pentru ca am ajuns aproape la jumatate de mandat, si este nevoie de mai mult dinamism in cadrul PSD-ului, la sediile comunale si judetene".
Liderul PSD sustine ca deja conducerea locala are in vedere citeva figuri noi, oameni de valoare, tineri, care ar putea fi trecuti pe listele electorale, in 2008, pentru a schimba in bine imaginea PSD: "La ultima noastra sedinta, noi am discutat si despre aceasta chestiune. Noi avem foarte multi membri noi, care au venit in ultimul an si jumatate. Incercam sa ne facem o lista - care nu va fi foarte scurta - cu oameni valorosi, care pot fi promovati, in vederea urmatoarelor alegeri. Noi sigur ca vrem sa revenim la guvernare si o vom face cu oameni noi, dar si cu unii dintre cei deja cunoscuti, care si-au dovedit valoarea, in activitatea administrativa de pina acum. Vor fi oameni noi cu siguranta. Ca nume noi, putem aminti pe Marian Dragomir, Florin Mircea, Simona Basiuc, Iulian Chiriac. Si mai sint si altii".
In ceea ce-l priveste, consilierul PSD Ion Rotaru ne-a informat ca s-au gasit si metode prin care sa fie "scoliti", pe cit posibil, acesti oameni noi: "Noi am hotarit ca pe linga toti membrii Delegatiei Permanente sa fie repartizati 1-2 tineri, care au perspective sa fie promovati pe liste. Ei se formeaza, astfel, din punct de vedere politic, si nu numai".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii