Mergi la conţinutul principal

PSD-iştii brăileni salută venirea pe funcţia de preşedinte al CN a Rovanei Plumb

Rovana Plumb a fost votată, vineri, în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional (CN) al PSD. Întâlnirea social democraţilor de la Bucureşti s-a derulat timp de două zile în perioada 20-21 martie şi a vizat mai multe probleme de ordin intern. "A fost o întâlnire normală, de bun simţ, cu alteliere. S-a lucrat la partid. Din partea Brăilei au fost 15 reprezentanţi", a declarat preşedintele PSD Brăila, Mihai Tudose. Întrebat în legătură cu obţinerea funcţiei de preşedinte al CN PSD de către Plumb, ministrul Economiei s-a arătat extrem de încântat, subliniind că organizaţia pe care o conduce a susţinut-o încă de la început pentru această candidatură. "Noi am fost printre organizaţiile care au susţinut candidatura doamnei Rovana Plumb la această funcţie. De aici încolo nicio altă discuţie nu îşi mai are rostul. O considerăm potrivită pentru aşa ceva şi privim cu încredere prezenţa domniei sale acolo", a mai completat sursa citată. Trebuie precizat totuşi că Rovana Plumb nu a avut un contracandidat la evenimentul din weekend.

Simionescu: "Este o persoană cunoscută, apreciată pe plan politic şi în plan administrativ"

Aceasta a fost părerea prim-vicepreşedintelui PSD Brăila, Aurel Simionescu despre poziţia obţinută de Rovana Plumb. Primarul a ţinut să sublinieze că întâlnirea de două zile de la Bucureşti a fost structurată pe ateliere care au vizat diverse domenii de activitate precum: elaborarea Constituţiei, administraţie, muncă şi protecţie socială, economie, societate, agricultură etc. Totodată, Simionescu a specificat că PSD-iştii au tranşat şi subiectul membrilor de partid care sunt urmăriţi penal sau parte dintr-un dosar. "Sâmbătă dimineaţă a fost validată alegerea doamnei Rovana Plumb ca preşedinte al Consiliului Naţional, pentru că votul a avut loc vineri seara. După aceea au fost discursuri. Doamna Rovana Plumb mi se pare o propunere bună. Noi am susţinut-o la nivelul organizaţiei, pentru că a trebuit să transmitem din timp dacă avem o susţinere, chiar înainte de a se termina perioada de depunere a candidaturilor. Eu cred că este o soluţie foarte bună din mai multe puncte de vedere. Dumneaei a fost preşedintele organizaţiei de femei, a fost europarlamentar, de asemenea este o persoană cunoscută, apreciată pe plan politic şi în plan administrativ. Această recunoaştere cred că se va transfera şi în zona Consiliului Naţional, ca atare", a conchis social democratul.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro