Mergi la conţinutul principal

PSD Braila si-a lansat candidatii la alegerile parlamentare

Social - democratii braileni si-au lansat, ieri, candidatii la alegerile parlamentare. Evenimentul a avut loc la sala de spectacole a Casei Tineretului si a reunit atit membrii PSD din municipiu cit si reprezentanti ai organizatiilor din judet. Gazda manifestarii a fost presedintele filialei brailene a partidului, Gheorghe Bunea Stancu, care a tinut un discurs de deschidere. Totodata, atit Stancu, cit si primarul Aurel Simionescu au tinut sa sublinieze faptul ca PSD este partidul care la alegerile locale a obtinut cele mai multe voturi, asa ca nu este deloc deplasat daca social - democratii si-ar dori cit mai multe functii de deputati si senatori, din cele 7 puse la bataie in Circumscriptia Electorala Braila. In plus, 6 dintre cei 7 candidati au avut ocazia sa isi prezinte, pe scurt, sperantele in ce priveste derularea si rezultatul acestor alegeri. Cu totii au punctat faptul ca reprezinta cea mai buna optiune pentru electoratul brailean si ca ceea ce s-a facut pina acum in municipiu, de la alegerea lui Simionescu ca primar, demonstreaza faptul ca PSD se tine de promisiuni. Singurul candidat absent, din motive obiective, a fost Daniela Bartos, plecata in strainatate la un congres pe teme medicale. In cadrul aceleiasi manifestari au tinut discursuri si viceprimarul Doinita Ciocan, vicepresedintele CJ Florin Mija si reprezentantul virstnicilor din partid, Alexandru Coada.
Amintim ca din partea PSD Braila, in Colegiul I pentru Deputati candideaza Daniela Bartos, in Colegiul II - Doru Damian, in Colegiul III - Viorel Balcan, in Colegiul IV - Mihai Tudose iar in Colegiul V - Cristian Rizea. Totodata, pentru senatori, candideaza in Colegiul I Ion Rotaru, iar in Colegiul II Marian Dragomir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu