Skip to main content

PSD Braila nu stie de ce si pe cine sa voteze, la europarlamentare

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este nemultumit de modul in care partidul sau si-a intocmit lista cu candidatii la alegerile europarlamentare. El considera ca nu este normal ca decizia sa fie luata de o mina de oameni, fara consultarea liderilor judeteni, si crede ca acesta este si motivul pentru care lista a iesit atit de prost: "Noi, la Braila, am facut o schita de campanie si nu avem decit o problema: nu stim de ce si pe cine sa sustinem, dar probabil ca o sa ne lamurim noi si cu aceasta chestiune, pentru ca la urma urmei, trebuie sa sustinem PSD, indiferent cine este pe lista. De altfel, la sedinta de la Bucuresti au fost doua voturi impotriva, unul fiind al meu. Eu am fost cel care a luat act de pozitia celor care intocmesc lista, de acel mandat pe care l-au cerut in cadrul Comitetului Executiv, spunindu-i presedintelui foarte clar ca este o mare greseala. Si ceea ce am spus s-a adeverit - s-a facut o lista de un grup foarte restrins, nemultumind aproape toate organizatiile din tara. Am spus atunci ca nu este posibil ca pe un lider marcant, gen Puscas, care nu este contestat de nimeni in Romania sa nu-l regasim pe lista, daca nu in pozitia 1, unde-i era locul de drept, macar in primii 2-3. Sint si altii, un Dancu, chiar daca este controversat, era un tip de notorietate si cu siguranta ne-ar fi adus voturi. Candidatul nostru este pe locul 35 pe lista, e foarte bine plasat, din punctul meu de vedere si sintem foarte mobilizati sa facem o campanie deosebita. Ce ma bucura este ca, dincolo de micile ciondaneli, care mai sint si la noi, ca intr-o familie, sintem uniti, ca social-democrati braileni".
Precizam ca, la remarca presedintelui PSD, cu privire la faptul ca Ion Smeeanu, candidatul Brailei, se afla situat pe locul 35, "foarte bine plasat" si privind la cea privind "mobilizarea" social-democratilor braileni pentru a face o campanie deosebita, deputatul Mihai Tudose a arborat un zimbet larg, fiind evident amuzat de aceste declaratii ironice.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu