Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD are pretentie la intelepciune din partea democratilor

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, asteapta o dovada de intelepciune din partea democratilor locali, care, spune el, ar trebui sa-si dea demisia din functiile de directori ai serviciilor deconcentrate pe care le detin, in conditiile in care PD nu mai este la guvernare. Stancu isi aminteste ca, in urma cu circa trei ani, democratii cereau vehement directorilor PSD care ocupau aceste posturi sa se retraga de bunavoie si sa le faca loc celor care au ajuns la guvernare si, de aceea crede ca acum sefii PD ar trebui sa aiba aceeasi pretentie si de la oamenii proprii, daca tot au ajuns in opozitie: "Probabil ca cei de la PD, care erau cei mai vehementi, cind era vorba despre plecarea altora, sint mai intelepti decit altii si-si vor da demisia de unii singuri si vor lasa posturile libere celor care guverneaza. Nu de alta, dar atit timp cit dai sfaturi altora si nu tii tu cont de ele, inseamna ca intr-adevar ai o problema. Eu sint intr-un fel optimist in legatura cu ceea ce se intimpla, si optimismul provine din ceea ce sper ca va fi finalul acelei dispute interminabile care probabil o sa-mi lipseasca, dar poate intram si noi intr-o normalitate in Romania".
Amintim ca, in ciuda solicitarilor democratilor, despre care vorbea liderul PSD, trei dintre directorii PSD-isti de la acea vreme, respectiv Doru Damian, Doinita Ciocan si Ion Rotaru, nu au demisionat, ba dimpotriva, au ramas autosuspendati din functiile respective, inca din campania electorala, respectiv din luna mai 2004, si pina in prezent, desi toti trei ocupa alte functii tot de directori in cadrul altor institutii publice sau private.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii