Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proxenetul "Pacala" a fost trimis in judecata

La mai putin de o luna de la prinderea lui in flagrant delict, in urma unei actiuni spectaculoase, proxenetul Marius Ionita, zis "Pacala", in virsta de 38 de ani - individ care-si pusese la punct o infloritoare "afacere" a sexului, chiar in buricul tirgului -, a fost dat pe mina judecatorilor. Prinderea in flagrant a infractorului, arestarea lui si desfiintarea retelei de trafic de carne vie au fost posibile prin colaborarea politistilor braileni cu un redactor de la "Obiectiv - Vocea Brailei", acest lucru fiind specificat clar in rechizitoriul intocmit marti de procurorul Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila. Complicele lui "Pacala", Ionut Stanciu, de 21 de ani, a fost trimis in judecata, de asemenea pentru proxenetism, in timp ce minora prinsa in flagrant, Corina P., va raspunde penal pentru prostitutie. Oamenii legii sint pe urmele celorlalte doua minore care s-au prostituat la domiciliul lui Marius Ionita, anume Mihaela M. si Iuliana D.
Dupa mai multe zile de filaj, in seara zilei de 18 ianuarie 2006, politistii de la Cercetari Penale impreuna cu redactorul ziarului "Obiectiv - Vocea Brailei", au pus la cale prinderea in flagrant a proxenetului Marius Ionita zis "Pacala" care, de mai multa vreme, aducea clienti acasa, pe B-dul Cuza 293. Jurnalistul a jucat rolul "clientului": a luat cu sine doua bancnote de 50 RON marcate cu inscriptia "folos injust", apoi s-a prezentat la domiciliul "pestelui", insotit de doi agenti de la "filaj". Ca sa nu dea de banuit, cei trei au venit cu un taxi. "Vrem o fata sau doua", i-au spus presupusii clienti lui "Pacala", in timp ce acesta isi freca miinile de bucurie. Imediat, Ionita l-a sunat pe amicul sau, Ionut Stanciu, caruia i-a spus "sa vina cu o fata". Fata pe care o gazduia in acel moment "Pacala" nu era disponibila; se simtea rau, pentru ca fusese batuta de un individ cu care intretinuse relatii sexuale. La scurt timp, la usa proxenetului si-a facut aparitia complicele lui, Stanciu, care-si aducea prietena "la produs". Minora Corina P., la nici 16 ani, o mai facuse pentru bani, sub protectia lui "Pacala". Ea a urcat in taxi, gata sa plece cu "clientii", insa exact in acel moment au intervenit politistii, care i-au retinut pe infractori.
Pe parcursul derularii anchetei, Marius Ionita a recunoscut ca a tras foloase de pe urma unor pustoaice pe care le-a gazduit, impartind banii cu amicul sau Ionut Stanciu. Cit despre Corina P., oamenii legii spun ca aceasta avea si cite 2-3 clienti pe noapte. Politistii le cauta acum pe alte doua minore care s-au destrabalat sub obladuirea lui "Pacala", Mihaela M. si Iuliana D. Clientii proxenetului de pe B-dul Cuza proveneau din medii variate. In noaptea de 16/17 ianuarie 2006, politistii care-l supravegheau pe "Pacala" au descoperit ca unul dintre barbatii veniti sa pacatuiasca este preot la parohia Latinu. Parintele Iulian S., originar din Galati, impreuna cu un prieten, Mihai X., i-a platit proxenetului pentru o noapte de amor cu o prostituata minora, la Hotelul Vicky. Desi s-a declarat nevinovat, el tot a fost dat afara din structurile Bisericii, fiind caterisit de Consistoriul Bisericesc al Episcopiei. Cercetarile continua.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii