Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Provocarea mileniului III - terorismul islamic" - cel mai bun referat la Zilele Colegiului "Ion Ghica"

In cadrul Zilelor Colegiului Economic "Ion Ghica" a avut loc un concurs de referate din aria curriculara "Om si societate", coordonat de prof. Florian Urs. Au fost prezentate referate din domeniile: istorie, economie, psihologie si limba si literatura romana.
Cel mai bun referat pentru intreaga arie curriculara a fost considerat "Provocarea mileniului III - terorismul islamic", realizat de elevul din clasa a XI-a A, Eugen Vition. Pe discipline, primele locuri au fost ocupate de elevii: Mircea Basno - "Braila in contextul unirii din 1859", clasa a XI-a D; Madalina Adetu si Loredana Diveica - "Romania, ultimul pas spre integrare", clasa a XI-a B; "Psihologia perceptiei si artele plastice" - Madalina Partene, clasa a X-a A, si "Eminescu si poezia lui", Alexandra Domiloiu, clasa a X-a D. Din juriu au mai facut parte, alaturi de prof. Florian Urs, profesorii Constantin Toader, Evelina Moraru, Elena Lambru, Marcelin Dragomir si eleva Andreea Chiriac.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii