Mergi la conţinutul principal
Drăghincescu, PSD-istă convinsă

Protocolul PSD şi PND la Brăila, «făcut să reziste»

• preşedintele interimar al PSD Brăila, Ion Rotaru a anunţat, vineri, că a purtat un dialog cu şefa organizaţiei judeţene a PND, Simona Drăghincescu şi a primit asigurări că acordul încheiat după alegerile locale rămâne valabil • asta, în ciuda protocolului de colaborare semnat, recent, la Centru de liderul partidului cu liberalii pentru a se sprijini reciproc la alegerile Parlamentare

 

Situaţie cel puţin ciudată în curtea PND Brăila după ce liderul partidului la nivel naţional Daniel Fenechiu a încheiat, recent, un protocol de sprijinire în alegerile Parlamentare cu PNL, deşi în judeţul nostru, alianţa pe plan local fusese făcută cu PSD. Potrivit preşedintelui interimar al PSD Brăila, Ion Rotaru, decizia de la Centru nu schimbă cu nimic planurile şefei PND Brăila, Simona Drăghincescu. Senatorul a punctat, vineri, că a purtat o discuţie cu Drăghincescu după semnarea protocolului PNL - PND la Centru, însă a fost asigurat că acordul semnat pe plan local, după încheierea alegerilor locale, rămâne în picioare.

„Am avut o discuţie cu doamna preşedinte a organizaţiei judeţene a PND, Simona Drăghincescu. Protocolul nostru rămâne valabil, mergând pe ideea că dumnealor au ieşit în campanie cu nişte proiecte pe care noi ne-am angajat - în măsura fondurilor şi a posibilităţilor, respectând toate elementele care ţin de oportunitate şi de legalitate -, că le vom sprijini. Mai mult decât atât, am discutat pe acest aspect care ţine de interesul comunităţilor locale. Dânsa a achiesat la ideea de a rămâne în continuare în formula în care am stabilit după alegerile locale, pentru că acel protocol a fost încheiat cu ştiinţa şi cu aprobarea conducerii centrale a partidului dumnealor. Pe cale de consecinţă, lucrurile rămân în matricea în care au fost stabilite iniţial şi continuăm pe această direcţie pe care am stabilit-o, fără niciun fel de alte ingerinţe, respectând ceea ce am stabilit de ambele părţi”, a declarat Rotaru. Cât despre acordul PND-iştilor cu liberalii şi cum va afecta alianţa pe plan local cu social-democraţii în contextul apropierii campaniei electorale pentru alegerile Parlamentare, sursa citată a mai punctat: „Nu am intrat în aceste elemente, pe mine m-a interesat aspectul local pe care suntem noi canalizaţi. Acela de a duce la bun sfârşit proiectele locale”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro