Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Protocol pentru sustinerea investitiilor IMM

BRD a semnat impreuna cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii un protocol de colaborare care vizeaza sustinerea investitiilor realizate de intreprinderile mici si mijlocii si microintreprinderi. Protocolul are ca obiect cofinantarea a doua programe de sustinere financiara si pregatire antreprenoriala a reprezentantilor acestui sector.
Pe de o parte, BRD va participa la programul national multianual, pe perioada 2006-2009, de sustinere a investitiilor realizate de catre intreprinderi nou infiintate si microintreprinderi, precum si a investitiilor de modernizare si retehnologizare a IMM-urilor. Pe de alta parte, banca va cofinanta si creditele acordate in cadrul programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in rindul tinerilor si facilitarea accesului acestora la finantare.
Schema de finantare prevede ca 60% din valoarea eligibila a proiectului sa fie acordata de ANIMMC sub forma de alocatie financiara nerambursabila (maximum 50.000 de euro pentru intreprinderi mai vechi de 2 ani si maximum 10.000 de euro pentru intreprinderi nou infiintate), 25% din valoare va fi acoperita de catre banca, sub forma de credit, iar 15% va fi aportul in numerar al beneficiarului, care va fi depus in prealabil in contul deschis la institutia creditoare, conform conditiilor Agentiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii