Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proteste la Kiev dupa anuntul dizolvarii Parlamentului

Mii de sustinatori ai premierului ucrainean prorus Viktor Ianukovici s-au adunat marti dimineata in centrul Kievului pentru a-si exprima nemultumirea in legatura cu decizia dizolvarii Parlamentului, anuntata luni seara de presedintele prooccidental Viktor Iuscenko, relateaza AFP.
Reprezentantii tuturor regiunilor tarii au organizat un miting spontan in fata Parlamentului, fluturind drapelul Partidului Regiunilor, al premierului Ianukovici.
In centrul Kievului au fost montate 140 de corturi, manifestantii inspirindu-se din strategia adversarilor lor, care in 2004 au reusit sa il aduca la putere pe prooccidentalul Viktor Iuscenko.
"Oamenii sint ingrijorati de instabilitatea din tara. Au inceput sa se calmeze dupa revolutie si acum a inceput din nou. Mi se pare o tradare", spune Vera, o ucraineanca de 43 de ani.
Potrivit organizatorilor, aproximativ 3.500 de manifestanti au petrecut noaptea in centrul Kievului dupa anuntul dizolvarii Parlamentului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii