Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Protasov va semna un contract pe trei ani cu Dnepr, sustine presa ucraineana

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Oleg Protasov, va semna, cel mai probabil, un contract pentru trei sezoane cu gruparea Dnepr Dnepropetrovsk, sustine site-ul ukrainiansoccer.net.
Sursa citata noteaza ca negocierile vizeaza un acord pentru trei sezoane, iar de aceste negocieri se ocupa impresarul moldovean Arcadie Zaporojan, alaturi de Georgos Fuzias si Demetros Karibas, agenti ai firmei Top Link Sports Group.
Site-ul ukrainiansoccer.net sustine ca Protasov nu s-a intilnit deocamdata cu patronul gruparii Dnepr, milionarul Igor Kolomyisky. De asemenea, sursa citata noteaza ca Zaporojan studiaza posibilitatea de a aduce jucatori romani sau greci la Dnepr.
"Conducerea gruparii Dnepr ar putea oferi 10 sau chiar 15 milioane de dolari pentru a intari echipa, totul depinde de solicitarile noului antrenor", a declarat directorul sportiv al gruparii ucrainene Evgheni Kucerevski. Acesta este convins ca actualul antrenor, Vadim Tisenko va deveni secund dupa venirea noului tehnician. "Totul se va lamuri dupa venirea noului antrenor", a spus Kucerevski.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii