Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prostituata in boxa acuzatilor

In virsta de 19 ani, Cristina Loredana U. - infractor primar, mama a unui copilas, dar necasatorita - a fost pusa sub invinuire si trimisa in judecata, pentru savirsirea infractiunii de prostitutie (art. 328 Cod Penal). Potrivit acuzarii, in perioada octombrie 2005 - mai 2006, "invinuita a intretinut raporturi sexuale cu diferiti barbati in schimbul unor sume de bani, cistigindu-si in acest mod existenta".
Originara din cartierul Apollo si pripasita pe B-dul Independentei, Cristina U. percepea sume cuprinse intre 70.000 si 200.000 de lei de la fiecare individ cu care facea sex. Oamenii legii au calculat ca prostituata a acumulat, timp de opt luni, vreo 20 de milioane de lei.
In ziua de 12 mai 2006, o echipa a politistilor de la "Moravuri" a surprins-o pe tinara de 19 ani in timp ce facea sex cu un client si i-au intocmit imediat dosar penal. Dupa declansarea cercetarilor, oamenii legii i-au audiat pe mai multi indivizi care au recunoscut ca au facut sex cu Loredana. De la Politie, dosarul cauzei a fost trimis la Parchet; acum, el a poposit pe birourile magistratilor de la Judecatoria Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii