Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Propunerea mea pentru Europa", finalul proiectului desfasurat de Gradinita de week-end

Directia pentru Cultura a gazduit, duminica, finalul proiectului "Primavara in Europa" care s-a desfasurat in mai multe scoli si gradinite din Braila, membre ale Gradinitei si clubul de week-end din cadrul Asociatiei pentru toti "Familia". Proiectul s-a derulat in perioada 21 martie - 9 mai la unitatile scolare care frecventeaza clubul de week-end, iar finalizarea s-a concretizat prin organizarea dezbaterii "Propunerea mea pentru Europa".
Celor aproximativ 30 de micuti li s-au prezentat simbolurile specifice Uniunii Europene, de catre referentul cultural Simona Mocanu, dupa care directorul Directiei pentru Cultura, Ana Harapescu, a propus copiilor sa vizioneze un filmulet despre Uniunea Europeana si sa puna intrebari. Astfel, atmosfera s-a animat si copiii au demonstrat ca au inteles ce inseamna integrarea in Uniunea Europeana, la nivelul lor. Dupa aceste discutii, a fost rindul copiilor sa explice maturilor cum vad ei Uniunea Europeana prin intermediul unui mic program artistic, in care au prezentat cintecele si poezii. Actiunea a fost moderata de managerul educator al clubului de week-end, Maria Calomeit, cu sprijinul invatatoarelor Madalina Tarachiu si Raluca Done. La eveniment, alaturi de cele 11 educatoare si opt invatatoare a fost prezent si viceprimarul Lucian Tilea. Profitind de ocazie, la final, cadrele didactice au facut cunoscute nemultumirile lor viceprimarului Lucian Tilea, in speranta ca acestea se vor rezolva.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii