Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promovabilitate 97% la proba de Educatie fizica a Bacalaureatului

Ieri, in cele doua centre de bacalaureat s-a dat ultima proba. Disciplina Educatie fizica au ales-o 165 de elevi, din care au picat cinci candidati, patru la centrul de la "Anghel Saligny" si unul la centrul de la "Nenitescu". In total, la ultima proba s-au inscris 378 de candidati si s-au prezentat la examen 367, adica s-a inregistrat o prezenta de 97%.
Proba scrisa a fost sustinuta de majoritatea candidatilor la Geografia Romaniei. Varianta extrasa, cea cu numarul 42, face parte tot dintre cele 100 puse la dispozitie de Ministerul Educatiei cu citeva luni inainte. Profesoara Steluta Dan a spus ca subiectele la Geografie au fost bine structurate, fara ambiguitati, iar ultimul subiect, nr. 5, care cerea explicatii, nu a pus probleme candidatilor. De asemenea, nici subiectul grafic nu a pus in dificultate candidatii. Aceeasi situatie a fost si la Istoria romanilor.
Rezultatele preliminare se vor afisa vineri, iar contestatiile se vor putea depune in aceeasi zi, pina la ora 20.00, urmind ca rezultatele finale sa fie afisate luni, 3 septembrie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii