Skip to main content

Promovabilitate 97% la proba de Educatie fizica a Bacalaureatului

Ieri, in cele doua centre de bacalaureat s-a dat ultima proba. Disciplina Educatie fizica au ales-o 165 de elevi, din care au picat cinci candidati, patru la centrul de la "Anghel Saligny" si unul la centrul de la "Nenitescu". In total, la ultima proba s-au inscris 378 de candidati si s-au prezentat la examen 367, adica s-a inregistrat o prezenta de 97%.
Proba scrisa a fost sustinuta de majoritatea candidatilor la Geografia Romaniei. Varianta extrasa, cea cu numarul 42, face parte tot dintre cele 100 puse la dispozitie de Ministerul Educatiei cu citeva luni inainte. Profesoara Steluta Dan a spus ca subiectele la Geografie au fost bine structurate, fara ambiguitati, iar ultimul subiect, nr. 5, care cerea explicatii, nu a pus probleme candidatilor. De asemenea, nici subiectul grafic nu a pus in dificultate candidatii. Aceeasi situatie a fost si la Istoria romanilor.
Rezultatele preliminare se vor afisa vineri, iar contestatiile se vor putea depune in aceeasi zi, pina la ora 20.00, urmind ca rezultatele finale sa fie afisate luni, 3 septembrie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu