Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promovabilitate 46% la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului

Inca de vineri dimineata la centrele de evaluare ale examenului de Bacalaureat s-au afisat rezultatele. Mai mult de jumatate dintre cei inscrisi au picat examenul. Promovabilitatea este de doar 46%. Desi acest procent nu prea lasa loc pentru bucurii, multi dintre cei care nu au trecut de examen nu erau foarte afectati. Cu manele ascultate la maxim, in masini, veneau sa vada cu ochii lor rezultatele. Cind vedeau ce note au luat trageau o injuratura si plecau sau se distrau pe seama celorlalti prieteni, picati si ei.
La examenul de bacalaureat de toamna s-au inscris 1220 de candidati, iar dintre acestia au renuntat sa mai vina la examen 92. Notele au fost mici. A fost o singura medie de noua, obtinuta de un absolvent al Colegiului Economic "Ion Ghica". In rest, au fost alte citeva zeci de note peste opt. Majoritatea a obtinut note de sase si sapte.
Cum in aceasta sesiune s-au inscris foarte multi candidati din seriile anterioare, nu numai dintre cei picati in sesiunea de vara, promovabilitatile pe scoli nu sint relevante. De mentionat ca au fost eliminati din examen pentru incercare de frauda doi candidati inscrisi la Grupul Scolar "Edmond Nicolau".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii