Mergi la conţinutul principal

"Promex" si-a extins portofoliul de comenzi

Conducerea uzinei brailene "Promex" SA a anuntat ca, pentru acest an, si-a propus realizarea unui portofoliu de comenzi cu 20% mai mare decit anul trecut. Din datele prezentate de societate, pina la acest moment, mai mult de jumatate din valoarea acestui indicator a fost realizata, uzina avind comenzi deja livrate si in curs de executie in proportie de 80% din ce si-a propus pentru acest an. "Compania a cunoscut inca de la privatizare un reviriment
economico-financiar ca urmare a interesului manifestat de actionarul unic "Uzinsider Group" Bucuresti, in sensul mentinerii echipamentelor de productie existente la momentul preluarii
societatii, precum si dezvoltarii acestora prin investitii realizate anual. Dovada sint rezultatele economice inregistrate de companie. Astfel, o carte de vizita deosebita pentru "Promex" o reprezinta comenzile atit cele livrate, cit si cele in curs de executie, dar si cele viitoare pentru firme considerate lideri mondiali in domeniile lor de activitate", ne-a declarat directorul general al SC "Promex" SA Braila, ing. Costel Spiridon. De asemenea, sursa citata a explicat ca cea mai mare parte a comenzilor din portofoliu, aproximativ 80%, se axeaza pe relatii comerciale cu parteneri externi, fie ca e vorba despre clienti traditionali, fie de parteneriate noi. ""Promex" continua si astazi colaborarile cu partenerii traditionali, dar a si intrat pe alte piete atit in ceea ce priveste clientii, dar si gama de produse executate. In plus a ramas printre cei mai mari producatori din Romania de echipamente complexe pentru industria metalurgica, echipamente si piese de schimb pentru industria materialelor de constructii, echipamente pentru industria navala, piese turnate si forjate. Nu in ultimul rind "Promex" a ramas singurul producator din tara de excavatoare hidraulice pe pneuri si senile, dar si de dragline hidromecanice, rulouri compactoare, incarcatoare si echipamente pentru ecologizarea cursurilor si luciilor de apa", a mai spus Spiridon.
Printre partenerii externi ai uzinei, sursa citata a subliniat colaborarea in domeniul metalurgiei cu "SMS Demag" din Germania, "Siemens - VAI" din Austria, dar si compania norvegiana "Aker" in constructii navale, sau "Claudius Peters" din Germania in domeniul industriei de procesare minerale. Pentru piata interna, acesta a nominalizat colaborarile cu "Arcelor Mittal" Galati sau "Alro" Slatina.
Reamintim ca uzina braileana a fost vinduta de fosta Autoritate pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului, la sfirsitul anului 2002, catre "Uzinsider Group" Bucuresti, grup din care fac parte alte 5 societati: "Comelf" Bistrita, "24 Ianuarie" Ploiesti, "Uzinsider General Contractor" Bucuresti, "Uzinsider Techno" SA Bucuresti si "Uzinsider Engineering" Galati.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu